na zakręcie Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 po polsku faktyczynie bedzie ciezko,ale wejdz na posta z serwisowkami,kolega Mosue na pewno pomoze.No i gratuluje,super wybor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaczek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Gratulację !!!! Kiedyś miałem taką miałem kupować to była taka moja alternatywa pomiędzy savage które wcześniej dosiadałem, a Dragiem który był dla mnie kwintesencją piękna. Ale niestety nie miałem kasiury i nie mogłem jej kupić a marzyła mi się wiśniowa z kremowymi boczkami i jak dla mnie podstawa - szprychowane koła!!! A jak kasiurka przyszła to było jej na tyle ,że było mnie już stać na wyśnionego Draga. Ale 750 virówę zawsze szanuję jest dużo ,dużo ładniejsza od 1100! Zawsze szerokiej drogi i prostych winkli!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 ... jak dla mnie podstawa - szprychowane koła!!! Też uważam, że szprychowe koła jak i inne pierdułki w chopperach/cruiserach to postawa, niemniej jednak autorowi tematu serdecznie gratuluje. PS. piękna bestia :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 ... jak dla mnie podstawa - szprychowane koła!!! Też uważam, że szprychowe koła jak i inne pierdułki w chopperach/cruiserach to postawa, niemniej jednak autorowi tematu serdecznie gratuluje. PS. piękna bestia :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zawsze mi sie ta wersja Virago podobała :banghead: Sliczna. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Tak sie cieszyl z nowego nabytku a tu masz....szprychowane koła...oj Panowie....jezdzij czlowieku szczesliwie, masz piekny motocykl, a do( wystawy) zawsze zdazysz cos zmienic...Pozdrowienia :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) Tak sie cieszyl z nowego nabytku a tu masz....szprychowane koła...oj Panowie....jezdzij czlowieku szczesliwie, masz piekny motocykl, a do( wystawy) zawsze zdazysz cos zmienic...Pozdrowienia :clap:A co uważasz, że te odlewane co ma są brzydkie? :biggrin: nikt tak nie powiedział przecież!I dlaczego "cieszył" ? Edytowane 8 Stycznia 2007 przez bodman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Też uważam, że szprychowe koła jak i inne pierdułki w chopperach/cruiserach to postawa, Ja nic nie uwazam.....czytam..czasem cos drapne...Pozdrawiam.. :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona w Czerwonych Kozakach Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Gratulacje z nowego nabytku! Pewnie poczułeś się jak władca wszechświata, gdy nabyłeś ten motocykl. To piękne uczucie. Wiem coś niecoś o tym :banghead: Służę serwisówką po polsku. Pozdrawiam ! Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Pamiętaj o serwisowaniu... a konserwacja ... najlepsza konserwacja to częsta jazda :flesje: Gratulacje i lataj póki trwa sezon :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzynskim Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Gratulacje z nowego nabytku! Pewnie poczułeś się jak władca wszechświata, gdy nabyłeś ten motocykl. To piękne uczucie. Wiem coś niecoś o tym :biggrin: Służę serwisówką po polsku. Pozdrawiam ! Beata W takim razie jak mógłbym taką serwisówkę od Ciebie dostać? Bardzo zależy mi na polaku, dlatego jeśli nie zajmuje zbyt wiele, proszę na maila: [email protected] .Ale jeśli to jakaś "krówka", napisz do mnie na gg, coś wymyślimy... Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzynskim Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Gratulacje z nowego nabytku! Pewnie poczułeś się jak władca wszechświata, gdy nabyłeś ten motocykl. To piękne uczucie. Wiem coś niecoś o tym :biggrin: Służę serwisówką po polsku. Pozdrawiam ! Beata W takim razie jak mógłbym taką serwisówkę od Ciebie dostać? Bardzo zależy mi na polaku, dlatego jeśli nie zajmuje zbyt wiele, proszę na maila: [email protected] .Ale jeśli to jakaś "krówka", napisz do mnie na gg, coś wymyślimy... Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzynskim Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Gratulacje z nowego nabytku! Pewnie poczułeś się jak władca wszechświata, gdy nabyłeś ten motocykl. To piękne uczucie. Wiem coś niecoś o tym :biggrin: Służę serwisówką po polsku. Pozdrawiam ! Beata W takim razie jak mógłbym taką serwisówkę od Ciebie dostać? Bardzo zależy mi na polaku, dlatego jeśli nie zajmuje zbyt wiele, proszę na maila: [email protected] .Ale jeśli to jakaś "krówka", napisz do mnie na gg, coś wymyślimy... Pozdrawiam... I od razu przepraszam za taką ilość odpowiedzi - coś mi się kopało w naszym forum i nie wiedziałem, że za każdym razem dodaje ten temat. Ale to tak na marginesie - nie wymaga komentarzy :flesje: Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xedos1 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Gratulacje zakupu, bardzo ładne Virago, do zobaczenia na szlaku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi