zysio Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) hm rx nic wiecej od wojtka ktm kup chce jakies 6 tys 125/50 Edytowane 8 Stycznia 2007 przez zysio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 a ja Ci proadze 125 aprilie rx zawieszenie ma lepsze od kmx silnik mocniejszy od kmx 34konie zawieszenie tez dobre dol lasu jak najbardziej ale decyzja nalezy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Jimmy on napisal Enduro a nie pseudo enduro. Jesli 50cc to RX,HM,EXC Jeśli chodzi o setki, to dysponujac 5000 wolalbym: KDX, RX, TS, WREPozdrawiam Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 ja bym obstawał za hm'em 80. mysle że poradzisz sobie ze straszymi 125-tkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Niech na poczatek kupi sobie jakas 80 cm podejrzewam ze 125 typu rx bedzie za mocne musi napaczatku polatac czyms mocniejszym od simka i sie przyzwyczaic a znam ernika wiec moge to powiedziec ze 125 za mocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 125 była by git ale zarejestrowanych na 50 jest stosunkowo mało i są dużo droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Tak zysio myslalem nad 80 ale czy ona mnie sie za jakis czas nie znudzi , bo wiesz jak juz chcem kupic to cos konkretnego ale o rx 80 no to jest kozackie ale myslalem tez nad 125 zeby kupic i pojedzic np ze 2 lata . :flesje: :D :D :crossy: :crossy: Myslale nad kupnem motorka wojtka aleczy on nie bezie za mocny ,ile mi wiadomo to on jest zablokowany . :P pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubadandy Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 siema maciek ja ci radze KTM bo znane i kozackieale jak chcesz do 5000 do musisz znalesc okazje http://moto.allegro.pl/item156017446_ktm_lc2.html i nie kupuj 50 bo słabe jak już to 80 trzeba myśleć przyszłościowo zobacz link kozackie moto za 4500 eleganckiePOZDRO! siema maciek ja ci radze KTM bo znane i kozackieale jak chcesz do 5000 do musisz znalesc okazje http://moto.allegro.pl/item156017446_ktm_lc2.html i nie kupuj 50 bo słabe jak już to 80 trzeba myśleć przyszłościowo zobacz link kozackie moto za 4500 eleganckiePOZDRO! i to jest 170ccm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 FAJNY ale ten gosciu jest z Malborka i raczej troche za daleko . NIe 50 to odpadaja odrazu , w ostatecznosci to wchodzi 80 ale jakies dobre znanych marek takie jak Np honda HM lub aprilia RX ale jak z czesciami do nich . i co sadzicie o KTM 125 . JAK sie prezentuje , i jak silnik pracuje . :):P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 heh jak ten ktm naszego kolegi wojtka jest zablokowany to ja jestem swiety aniol tyle dobre ze 125/50 i wiesz ze wymienial wszystko ale odrazu przygotuj sie na regeneracje zawieszenia jezeli chcesz latac w terenie wymiane opon ale za ta kase czyli te 5000 moze jest wart ale jak chcesz motocykl w teren to wybij go sobie z głowy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Po pierwsze on jest blisko a RX 80 jest fajne i mocne podajcie jeszcze jakies inne marki ktore sa warte tej kasy !! Ja tak w teren taki lekki nie taki hard !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubadandy Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) no wojtek ma fajnego ktm ale trzeba mic forse na cos takiego(oczywiscie nowego<2007r>) :biggrin: :smile: Edytowane 11 Stycznia 2007 przez Kubadandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Wojtka motor z ktm nie ma nic wspolnego chyba tylko nazwa no zastanow sie dobrze itd .....pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaju3 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 a moglby ktos cos wiecej powiedziec o tym moto Wojtka :icon_evil: bo z tego co pisaliscie to da sie wyczytac tylko ze to ktm, i to 125/50... a teraz cos piszecie ze nie ma prawe nic wspolnego z ktm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubadandy Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 no co ten ktm niby 140ccm poj. :buttrock::D:D:D tak opowiadał oczywiście ale w to nie wierze,zarejstrwany na 50, nawet ładnie jedzie ze 120km/h poszło ,no ale jakiś taki do dupy.....ale lepsze to niż simson:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi