Egonon Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Poprzedni właściciel mojego przedniego błotnika postanowił zamontować sobie do niego chlapach od Forda Taurusa i w tym celu wywiercił 3 otwory fi 5. Mnie ten chlapacz sie nie podoba. W związku z tym pytam jak można (najlepiej domowymi sposobami) załatac te dziury? Czy nakapanie tam cyny jest pomysłem głupim czy bardzo głupim? Błotnik jest metalowy. W nagrodę za pomoc mogę oddać rzeczony chlapacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 hmm to sie raczej bedzie wiazac z ponownym jego polakierowaniemidz do blacharz niech podlozy od spodu jakas blaszkei zaspawa te dziury, lakiernik potem zrobi swoje i nic nie bedzie widac zostawienie tych dziur moze spowodowacze dostanie sie rdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 hmm to sie raczej bedzie wiazac z ponownym jego polakierowaniemidz do blacharz niech podlozy od spodu jakas blaszkei zaspawa te dziury, lakiernik potem zrobi swoje i nic nie bedzie widac zostawienie tych dziur moze spowodowacze dostanie sie rdzaDokładnie tak :) Zaspawać, zaszpachlować, lakier i nie ma śladu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 taa :bigrazz: :bigrazz: ale chclapacz zachowaj na pamiatke :notworthy: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 taa :bigrazz: :bigrazz: ale chclapacz zachowaj na pamiatke :bigrazz: :(A może zapodaj jakąś fotkę tej ciekawej kombinacji błotnika z chlapaczem :notworthy: Jakoś ciężko mi sobie taki mezalians wyobrazić :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Też jestem ciekaw jak to wygląda :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Też jestem ciekaw jak to wygląda icon_mrgreen.gif takie patenty były stosowane na wsi w rowerach w ubiegłym stuleciu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo gary Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Ja bym to zaspawał ale bez blaszki od spodu, bo się będzie pchał syf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Kiedys na gieldzie kupilem taki rosyjski specyfik wyglada jak olowek aluminiowy podpalasz blyska jak zimne ognie zdmuchujesz plomien nakladasz to co sie topi na dziurke dopracowujesz - lakierek i gitara Byly 2 rodzaje aluminiowy i z tworzywa sztucznego nawet trepa w aucie tym naprawilem Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 jak dobry blacharz to i bez blaszki zaspawazmniejszy amperomierz i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psh Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Ja jak mialem mztke to skrocilem blotnik, m.in. wlasnie likwidujac 3 dziurki po jakims chlapaczu. Ucialem rowno z przodu i z tylu zeby za bardzo nie odstawal od mniejszego przedniego kola 16. Proponowalbym Ci to samo. Jesli otwory nie sa dalego od brzegu blotnika to walnij kreske, wez gumowke i jazda..chyba ze to jakas ladna sztuka i chcesz zachowac wszystko w oryginale. Ja troche namieszalem w swojej ale wszystko w granicach dobrego smaku.. :notworthy: http://www.bikepics.com/pictures/371359/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egonon Opublikowano 10 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 http://www.bikepics.com/pictures/767828/ - Oto przykład globalizacji lat 80, kiedy to Ford współpracował z MZ. Pomysł z odcięciem końca nawet mi się podoba, bo ładnie to u ciebie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Weź i zrób to jak najszybciej :) Mnie ten widok zwalił na kolana... :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 pierwsza klasa :banghead: :banghead: :cool: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi