arek33h Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 http://www.allegro.pl/item155671392_wal_ko...alny_nowy_.html Witajcieod czego jest ten wał? przypuszczałbym że od W2A ale te czopy jakieś inne:/Może wy wiecie? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundy Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 JA też sądzę że to WSK wał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Wał ten był stosowany w silniku W2A czyli w silnikach SHL M11W Prawy czop przystosowany do koła magnesowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek33h Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 na 100 % nie m11w - inny prawy czop :/ moze tylko złudzenie ale otwor na sworzeń jakby większy? WSK 250 trial-tylko jaki ona miała iskrownik?a w wskach chyba były tez inne iskrowniki? SEM, Haldex? może to od tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) To jest wał od SHL M11W - fabrycznie wyposażoną w silnik W2 "Wiatr";WSK - podobnie jak Gazela miały montowane prądnice z zapłonem bateryjnym - a prawy czop był zdecydowanie krótszy i grubszy;SHL miała większy prawy dekiel, po czym można wnioskować, że miała zastosowany prądnico-iskrownik, podobny do tego z WSK 125; Na tej stronie można znaleźć kilka zdjęć tego motocykla http://shl.republika.pl/zabka.html Myślę, że otwór na swożeń nie jest większy - a taki wał widziałem właśnie w silniku od SHL M11W Pozdr. Edytowane 7 Stycznia 2007 przez Paolo350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek33h Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 pozniej wam pokaze wał od m11w - jest inny - jescze dłuższy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 wał od SHL M11. Na iskrowniki Sem był przeznaczony inny czop, róznił sie znaczaco od tego co jest tu na zdjeciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek33h Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) M11 nie miało otworów na przeciwwagach. Oto wał od W2A - SHL M11W:http://img386.imageshack.us/img386/4134/walw2ayf4.jpg Edytowane 7 Stycznia 2007 przez arek33h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 No i daliśmy ciała - zwróciliśmy uwagę tylko na to, że jest czop pod koło magnesowe a już, że był niewiele dłuższy od wału WSK nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 mam takie wał ale nie wiem od czego on jest leży już chwile u mnie ale któryś czop jest ułamany, jak by ktoś potrzebował to pisać :wink: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi