Jimmy Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Napisze krótko:Nie kupuj skutera. według mnie: zadnej przyjemności z jazdy, nawet biegów nie pozmieniasz.oj chyba niejezdziles porzadnym skuterkiem, skutery typu keeway to fakt ze zadnej frajdy, ale jak posmigasz czyms duzo mocniejszym, ja jezdzilem na nrg po tuningu z ktorym senda miala problem, tzn. odstawiala ale musze sie przyznac ze niebylo to takie latwe i niepowiem ze niebylo frajdy w jezdzie nim, ale tak ogolnie Ta dyskusja już nie ma sensu, wszystko zostało powiedziane a Krysia pewnie i tak nic nie kupiła Za 2-3 dni pojawi sie znowu taki temat, znowu założony przez Krysie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Napisze krótko:Nie kupuj skutera. według mnie: zadnej przyjemności z jazdy, nawet biegów nie pozmieniasz.oj chyba niejezdziles porzadnym skuterkiem, skutery typu keeway to fakt ze zadnej frajdy, ale jak posmigasz czyms duzo mocniejszym, ja jezdzilem na nrg po tuningu z ktorym senda miala problem, tzn. odstawiala ale musze sie przyznac ze niebylo to takie latwe i niepowiem ze niebylo frajdy w jezdzie nim, ale tak ogolnie Ta dyskusja już nie ma sensu, wszystko zostało powiedziane a Krysia pewnie i tak nic nie kupiła Za 2-3 dni pojawi sie znowu taki temat, znowu założony przez Krysie ... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalloKS Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 nawet jesli skuter dysponuje podobną mocą co ''biegówka'' to i tak nie ma na nim takiej przyjemnosci z jazdy jak na normalnym moto.i ta pozycja za kierownica na skuterku... ;) sam miałem i nadal mam skuter i wole smigać na ''biegówce'' :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 (edytowane) no wiadomo ze biegowka fajniejsza(o ile niejest to biegowka typu simson,ogar a skuter typu sr, aerox) no ale niemozna powiedziec ze niema frajdy z jazdy odkurzaczem. Edytowane 25 Stycznia 2007 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian14l Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 ja tam wole z manualna skrzynka chociaz jest co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 A ciężko czymś takim zmienia się biegi?Jak się w ogóle w tym zmienia biegi??Utrzymam takiego ścigacza?( mam 164 cm) A jak Ty na karte zdałeś ? pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Ja siedziałem 1 raz na takim sprzęcie(DT 50R). Na jeździe próbnej wszystko poszło gładko...Tylko mi się ręce trzęsły, ale 10 minut później to już cała rura...:) Nauka nie jest taka straszna, sam uczyłem moją 15 letnią siore jeździć, i już całkiem całkiem umie :) Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Proponuje zamknąc temat gdyż tylko niepotrzebny spam. Najpierw chce do 3-4 tys zl, pozniej 1500 tani w utrzymaniu, teraz 4 tys? Marzenia ścętej głowy. Kierunek --> OCZYSZCZALNIA . Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 no co Ty, żeby krysia nie wiedzial co ma kupic? :rolleyes: :D :D jestem za a nawet przeciw- O C Z Y S Z C Z A L N I A pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Proponuje zamknąc temat gdyż tylko niepotrzebny spam. Najpierw chce do 3-4 tys zl, pozniej 1500 tani w utrzymaniu, teraz 4 tys? Marzenia ścętej głowy. Kierunek --> OCZYSZCZALNIAjestem za a nawet przeciw- O C Z Y S Z C Z A L N I A pzdr:) :rolleyes: :D :D :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasik Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Ja tez zastanawiam się nad kupnem jakiegoś sprzęta na wione. Ale myśle, ze na początek zaczne od skutera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 hehe :icon_mrgreen: kasik myślę, że to dobry wybór :clap: A temacik to wiadomo gdzie .... Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldor Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 WITAM JA UCZYŁEM SIE JEŹDZIĆ NA ZUNDAPIE 600 PODKRADANYM OJCU ALE DZIŚ MŁODZIEŻ JEST HERLAWA I WYGODNA DLATEGO POLECAM COŚ MAŁEGO NAPRZYKŁAD VN 400 ALBO YAMASZKĘ 353 SKUTER TO TERAZ INTERESUJE MNIE MAM JUŻ PÓŁWIEKU CZAS NA SEDES. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi