Skocz do zawartości

Skuterek czy Ścigacz?

Krysia93
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Napisze krótko:

Nie kupuj skutera.

według mnie: zadnej przyjemności z jazdy, nawet biegów nie pozmieniasz.

oj chyba niejezdziles porzadnym skuterkiem, skutery typu keeway to fakt ze zadnej frajdy, ale jak posmigasz czyms duzo mocniejszym, ja jezdzilem na nrg po tuningu z ktorym senda miala problem, tzn. odstawiala ale musze sie przyznac ze niebylo to takie latwe i niepowiem ze niebylo frajdy w jezdzie nim,

ale tak ogolnie

Ta dyskusja już nie ma sensu, wszystko zostało powiedziane a Krysia pewnie i tak nic nie kupiła

Za 2-3 dni pojawi sie znowu taki temat, znowu założony przez Krysie ...

Napisze krótko:

Nie kupuj skutera.

według mnie: zadnej przyjemności z jazdy, nawet biegów nie pozmieniasz.

oj chyba niejezdziles porzadnym skuterkiem, skutery typu keeway to fakt ze zadnej frajdy, ale jak posmigasz czyms duzo mocniejszym, ja jezdzilem na nrg po tuningu z ktorym senda miala problem, tzn. odstawiala ale musze sie przyznac ze niebylo to takie latwe i niepowiem ze niebylo frajdy w jezdzie nim,

ale tak ogolnie

Ta dyskusja już nie ma sensu, wszystko zostało powiedziane a Krysia pewnie i tak nic nie kupiła

Za 2-3 dni pojawi sie znowu taki temat, znowu założony przez Krysie ...

;)

nawet jesli skuter dysponuje podobną mocą co ''biegówka'' to i tak nie ma na nim takiej przyjemnosci z jazdy jak na normalnym moto.i ta pozycja za kierownica na skuterku... ;) sam miałem i nadal mam skuter i wole smigać na ''biegówce'' :notworthy:

• 2 tygodnie później...

A ciężko czymś takim zmienia się biegi?

Jak się w ogóle w tym zmienia biegi??

Utrzymam takiego ścigacza?( mam 164 cm)

A jak Ty na karte zdałeś ?

pozdr.

Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :)

Ja siedziałem 1 raz na takim sprzęcie(DT 50R). Na jeździe próbnej wszystko poszło gładko...Tylko mi się ręce trzęsły, ale 10 minut później to już cała rura...:)

Nauka nie jest taka straszna, sam uczyłem moją 15 letnią siore jeździć, i już całkiem całkiem umie :)

www.odszkodowania-wlodarczyk.pl

Proponuje zamknąc temat gdyż tylko niepotrzebny spam. Najpierw chce do 3-4 tys zl, pozniej 1500 tani w utrzymaniu, teraz 4 tys? Marzenia ścętej głowy. Kierunek --> OCZYSZCZALNIA
jestem za a nawet przeciw- O C Z Y S Z C Z A L N I A

pzdr:)

:rolleyes: :D :D :lalag:

WITAM

JA UCZYŁEM SIE JEŹDZIĆ NA ZUNDAPIE 600 PODKRADANYM OJCU ALE DZIŚ MŁODZIEŻ JEST HERLAWA I WYGODNA DLATEGO POLECAM COŚ MAŁEGO NAPRZYKŁAD VN 400 ALBO YAMASZKĘ 353 SKUTER TO TERAZ INTERESUJE MNIE MAM JUŻ PÓŁWIEKU CZAS NA SEDES.