granat Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Ooooo, to lipa, trudno wypije sam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ale ale aaalee nie mów nigdy nigdy dyfer w fazie składania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 EEE chlopaki zróbcie rusa i w droge , moze byc do mnie, postawie jak obiecałem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Sprzęty jeżdzą tylko brak czasu wolnego :banghead: ku... ps przepraqszam za wulgaryzmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brud Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 :banghead: w ciaglym remoncie http://img469.imageshack.us/my.php?image=513hp9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 super fajoski :banghead: tylko czemu nie ma blota i kupy na cylindrach? tak sie żalicie ze nie ma z kim jezdzic ( ja tam katuje po lesie z endurowcami i ural daje rade czesto lepiej niz super japonskie terenowki ;p) apropo spotkania i zakladania klubu no to moze sie spotkamy wszyscy na zlocie w darlowie? hę? co wy na to ? Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 apropo spotkania i zakladania klubu no to moze sie spotkamy wszyscy na zlocie w darlowie? hę? A może lepiej w Lesku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 bez przesadyraczej dla mnie poza zasiegiem :( nie dostane tyle urlopu zeby pojechac i wrocic ;p a co tam takiego fajnego w tym Lesku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 a co tam takiego fajnego w tym Lesku?A zlot - i to niedługo;Dla nas (z Podkarpacia) Darłowo jest poza zasięgiem (bynajmniej dla mnie);I co zrobić?????? Trzeba wymyśleć jakieś "spotkanie na neutralnym gruncie"; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 (edytowane) w ciaglym remoncie http://img469.imageshack.us/my.php?image=513hp9.jpg Az sie morda usmiechneła, blacha BWM :icon_razz: bedzie z kim polatac na przyszły sezon :( Pozdrawiam! Edytowane 22 Czerwca 2007 przez pioter_gpz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brud Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Az sie morda usmiechneła, blacha BWM :icon_razz: bedzie z kim polatac na przyszły sezon :( Pozdrawiam!jasne moze jeszcze i w tym bede staral sie zrobic jak najpredzej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 No ja też jestem z podlaskiego, ale napewno nie wyrusze rusem w tym roku :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 no to ja pokaze przyklad jak powinien wygladac rusek i jak go sie poprawnie eksploatuje dodalem troche nowych fotek http://www.bikepics.com/members/magdaztanowa/70m63/ pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 mezczyzni sa jak dzieci- wystarczy ich na chwilke z oka spuscic a juz sa wybrudzeni po uszy :icon_mrgreen: piekne foty marcinie :banghead: Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 dzieki no to teraz czekam az zobacze twoje fotki w podobnych warunkach :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi