bakczysaraj Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 transport sowieta (bez wózka) w połowie września, z polski (okolice piły) do norwich (UK)? jak to sie cenowo przedstawia? proszę o kontakt mail ( [email protected] ) lub gg 1307146 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JiM Transport Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Witam W przyszłym tygodniu będziemy w UK, a w następnym miesiącu po 14 tym. Styczeń prawdopodobnie bez wyjazdu. Pozdrawiam Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JiM Transport Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Witam wszyskich :crossy: w Nowym Roku W lutym lecimy ok 15 tego i w następnych miesiącach w okolicach 2-3 tygodnia. Pozdrawiam Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Witam, na poczatku kwietnia planuje sciagnac z uk gixxera, bedzie ktos moze jechal?? Jesli potrzebujecie kogos do paki/pomocy to tez moge sie dolaczyc. Sprzet stoi jakies 30 km od Londynu. Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JiM Transport Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Witam Będę śmigał między 5-10.04 lub 12-16.04 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JiM Transport Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 (edytowane) Witam. W związku z urlopem zaczynającym się 13.05 i trwającym do początku czerwca :biggrin: Następny kurs do UK będzie w 2/3 tygodniu czerwca. Dziękuje za wyrozumiałość :notworthy: Pozdrawiam Mirek ps. czasem są problemy z moją stronką, czas pomyśleć nad zmianą serwera Edytowane 3 Maja 2010 przez JiM Transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lublintransport Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Świadczymy usługi transportowe paczek, motocykli, quadów, mebli, palet, części samochodowych jak i kompleksowe przeprowadzki dla firm i osób prywatnych na trasie Polska Anglia Walia Szkocja. Posiadamy odpowiednie doświadczenie, ubezpieczenie OCP, wystawiamy faktury VAT. Utrzymujemy regularne, cotygodniowe połączenie z Polski do Wielkiej Brytanii. Posiadamy duże doświadczenie w bezpiecznym transporcie motocykli. Zapraszamy do współpracy! Szczegóły na naszej stronie www.lublin-transport.pl tel. +48886444111 gg:15574522 Cytuj Transport motocykli Anglia Belgia Holandia Niemcy Polskawww.transport-motocykli.plwww.lublin-transport.pl+48 886 444 111gg: 15574522 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JiM Transport Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Witam Uruchomiliśmy niedawno transport osób, także odpowiadając na wcześniej padające pytania odpowiadam, iż w tym momencie istnieje możliwość wyjazdu razem z nami do UK w celu samodzielnego zweryfikowania stanu i ewentualnego zakupu moto :) Pozdrawiam Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Potrzebuję przetransportować 1 moto z okolic Worcester do PL. Ktoś pomoże? Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 (edytowane) Wyszukiwarka użyta ale rezultaty szukania mizerne (dużo wywmienionych na forum firm/osób już nie działa) . Więc zakładam nowy temat. Znalazłem na allegro coś takiego:http://allegro.pl/transport-motorow-motocykli-z-angli-anglii-anglik-i1742997086.htmlNie wiem czy można im zaufać? Znacie jakieś inne solidne działające firmy, które przyciągną motocykl z UK za mniej niż 800 zł? Potrzebuję konkretnie transport door to door z Worcester do Białej Podlaskiej.z góry dzięki! Edytowane 30 Lipca 2011 przez kubagsx Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saturnus Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 (edytowane) Witam,czy mozecie polecic jakas sprawdzona firme, ktora wysle motocykl z Londynu do Polski, okolice Poznania? Znalazlem firme Euro trans uk ltd, ktora chce sie tego podjac za 120f.ogloszenie: http://www.naszlondy...961,1238,1.htmljedyna opinia jaka o nich znalazlem to ta:http://forum.gazeta....D_oszukuje.html Kolejna firma to:lublin-transport.plkoszt 750zl, co brzmi sensownie. Widzialem, ze przewijali sie na forum i raczej nikt nie narzekal. Jakies propozycje? Edytowane 28 Stycznia 2013 przez Saturnus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saturnus Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Lublin-transport OSTRZEGAM!!! No i stało się. Sorzystałem z ich usług wysyłając w lutym CBR z wysp. Przed wyborem firmy przejrzałem fora motocyklowe w poszukiwaniu kogoś sprawdzonego. Znalazłem kilka pozytywnych opinii nt. firmy Transport-Lublin.pl, wszystko wyglądało ok, więc się na nich zdecydowałem. Cena trochę wyższa niż u konkurencji ale sądziłem, że warto dopłacić 150zł i mieć spokojną głowę, że sprzęt dojedzie cały. Podejrzenia budził już wygląd busa przy załadunku motocykla. Paczki po dach, obok jakiś motocykl przypięty do ściany i cały samochód zawalony gratami. Mój owinęli folią bąbelkową, streczem, przypięli do ściany 1 pasem Generalnie byłem gotów odstąpić od pomysłu wysyłki tą firmą ale miałem zbyt dużo trudności ze zorganizowałem całej wysyłki i nie miałem ubezpieczenia OC na sprzęt. Poza tym nie znalazłem, żadnej informacji, żeby uszkodzili komuś motocykl. W dzień dostarczenia motocykla otrzymuję telefon, że jest mały problem, bo celnik sprawdzając paczki na samochodzie uszkodził mój motocykl!! Kręcił się po samochodzie i zamykając drzwi boczne uderzył motocykl. Cała historia przypomina bajki o smokach. Opis uszkodzeń przez pracownika firmy: - złamana klamka hamulca- złamane lusterko- "mikropęknięcie" czaszy przy lusterku Zreflektowali się, że pokryją koszty uszkodzeń. Tzn. mają taką samą CBR na samochodzie, przekręcą lusterko i klamkę. Jeżeli chodzi o czaszę, to odkręcą ją, wezmą do Lublina, pomalują i odeślą tak, że nie będzie śladu. Na takie rozwiązanie się oczywiście nie zgodziłem, bo czasza była wcześniej nieuszkodzona, niemalowana i w idealnym stanie a robienie ulepa mnie nie interesuje. Zaproponowali zejście 250zł z ceny transportu. Po ok. 20min. jałowej dyskusji usłyszałem, że są tacy świetni, że sami mnie poinformowali zamiast dostarczyć motocykl i nawet bym nie zauważył! Ustaliliśmy obniżenie ceny usługi z 750zł na 250zł, żeby zakończyć całą historię. Motocykl odbierał mój kolega, któremu przekazałem info, żeby zapłacić 250zł. O uszkodzeniach wiedział już telefonicznie od firmy. Spisali protokół uszkodzeń na CMR. Myślałem, że dostanę zawału oglądając uszkodzenia. Czasza jest pęknięta przez całą długość przy lusterku. Wyłamany jest też jej kawałek, którego brakuje. Oznacza to tylko, że sklejenie czy spawanie nie wchodzi w rachubę. Połamane są też oba kierunkowskazy. Do tego wszystko wskazuje, że dostał też stelaż, bo linki uderzają o niego, zanim kierownica oprze się o ogranicznik:http://imageshack.us/photo/my-images/541/dscn1263m.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/23/dscn1258zp.jpg/http://img593.imageshack.us/img593/3113/dscn1264u.jpghttp://imageshack.us/photo/my-images/543/dscn1265o.jpg/ Nie wiem czy przewrócili motocykl, czy spadła na niego ciężka paczka z całego stosu na samochodzie. Wysłałem maila przewoźnikowi z 3 propozycjami.1. Dostarczenia czaszy w tym samym malowaniu, nienaprawianej, nieuszkodzonej + stelażu a ja zwracam uszkodzone części i 500zł.2. Zapłaty za części w Hondzie pomniejszone o 500zł, a ja zwracam uszkodzone części.3. Dogadania się na dodatkową kwotę, bo używanej czaszy nigdzie nie ma. Koszt nowej czaszy w Anglii to ok.500GBP, w Polsce 4830zł Utrata wartości motocykla w tym stanie to minimum 1000zł-1500zł, nie mówiąc już o trudnościach ze sprzedażą. Dostałem odpowiedź od ich adwokata, że naprawa czaszy to 250zł a stelażu 10zł Z ich strony sprawa jest zakończona a szkoda naprawiona.Żeby było śmieszniej, to firma miała OCP - ubezpieczenie odpowiedzialności cywilnej przewoźnika, którego nie chce udostępnić, więc kosztowałoby ich to tylko utratę zniżki. Pozostawiam każdemu do własnej oceny czy chce korzystać kiedyś z usług takiej firmy. W razie zarzutu nieuczciwej konkurencji czy podobnych historii, udostępnię całą dokumentację na życzenie. Motocykla szukałem od października, żeby kupić bezwypadkowy z udokumentowanym przebiegiem i serwisem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iDominik Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Brak słow ;/ Miałem skorzystać z ich usług, jednakże wole dołożyć z 500 zł do paliwa, jedzenia i żarła i przy okazji zrobić sobie ciekawą wycieczke po niemczech, francji na motocyklu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angliapolska_pl Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Wyślij motocykl lub inny ładunek o masie minimum 200kg z www.AngliaPolska.pl na trasie UK - POLSKA - UK.Na stronie głównej www.angliapolska.pl zadaj pytanie o wycenę.PozdrawiamyEkipa AngliaPolska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxTrans Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Do przewozu towarów nie tylko transport Anglia i motocykle, ale również z innych krajów gdzie systematycznie jeżdżą nasze samochody - Austria, Węgry, Słowacja oraz Ukraina polecamy skorzystanie z naszej firmy. Często szukamy transp[ortu takich rzeczy jak motoryckle aby doładować samochody ciężarowe, jest to tańsza opcja dla klienta lub jeżeli nie ma wolnych przestrzeni posiadamy we flocie także busy towarowe, ciężarówki a także ciężarówki z windą. Polecamy się dla transportu motocykli i innych towarów: F.T.U.H MaxTrans, ul. Wolności 75, 39-300 Mielec. Telefon +48 17 583 02 79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi