shipp Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Planować urlop to rozumiem, ale na który miesiąc???Jedyny słuszny, kiedy ZAWSZE sŁoneczna pogoda i bezdeszczowo - SIERPIEŃ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzeno Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 ja tez raczej sie wyrobie z wszystkim sierpien jes ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu111 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Dzięki. Postaram się podłączyć do Andrzeja w drodze na Bieszczady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 To będzie pierszy zlot chińskich motocykli w Polce! :bigrazz: Honorowy patronat proponuję powierzyć dla Dersu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzeno Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Z Gdańska do Andrzeja mam rzut beretem w dwóch na trasie już inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Honorowy patronat proponuję powierzyć dla Dersu :icon_mrgreen:Tylko, że Krzysiek najprawdopodobniej nie będzie miał z Wami na czym "śmignąć", a to z tego względu że jego motocykl zmienia właściciela :wink: Pozdrawiam i się wpraszam :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Tylko, że Krzysiek najprawdopodobniej nie będzie miał z Wami na czym "śmignąć", a to z tego względu że jego motocykl zmienia właściciela :) Pozdrawiam i się wpraszam :icon_razz:Jeszcze jeden chętny do wycieczki? Łelkam jak najbardziej :P Krzysiek pogania Wildka do ludzi, ale jak go znam, nie wytrzyma bez sprzęta :) A do kolejnych wakacji jeszcze oooooo albo dłużej, napewno coś znajdzie i to takiego, że nam kaski pospadają z wrażenia :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.las5 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Z Gdańska do Andrzeja mam rzut beretem w dwóch na trasie już inaczejTo będzie was dwóch z Gdańska. Fajnie Cieszę się że temat ruszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 To będzie pierszy zlot chińskich motocykli w Polce! :notworthy: Honorowy patronat proponuję powierzyć dla Dersu :clap:zrobcie okazjonalne koszulki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.las5 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 zrobcie okazjonalne koszulki... Zrobimy, zrobimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Tylko, że Krzysiek najprawdopodobniej nie będzie miał z Wami na czym "śmignąć", a to z tego względu że jego motocykl zmienia właściciela :) To jak dobrze pojdzie to nas z jUKeja dwoch przybedzie :) I wtedy nie tylko jego motocykl zmieni wlasciciela :) :( Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 No to się impreza rozkręca, byle by tylko nie wyszło tak jak w tym roku, że z dziesięciu zostało trzech. :bigrazz: To będzie pierszy zlot chińskich motocykli w Polce! :buttrock: Honorowy patronat proponuję powierzyć dla Dersu :flesje:Nie mogę :icon_question: dobreee :lalag: Dersu został patronem wyprawy na chińszczyźnie :wink: Już widze jego mine jak się o tym dowie :eek: Jak przyjedzie z UK z pustymi ręcami to trzeba będzie ufundować patronowi jakiegoś chińczyka :biggrin: Taki 150cc wystarczy by za bardzo po Bieszczadach nie szalał :icon_razz: O nie moge, popłakałem się do łez :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Honorowy patronat proponuję powierzyć dla Dersu :flesje:Ożżżżzzzw mordę jeża,,,ja easy rider,patronat dobry dla Luc-y :icon_razz: Taki 150cc wystarczy by za bardzo po Bieszczadach nie szalał :icon_razz: O nie moge, popłakałem się do łez :icon_mrgreen:Masz racje :clap: też się usmiałem :biggrin: Ale ja wystawiłem Twoją kandydaturę :icon_razz: Krzysiek pogania Wildka do ludzi, ale jak go znam, nie wytrzyma bez sprzęta :crossy: A do kolejnych wakacji jeszcze oooooo albo dłużejwrażenia :biggrin:Organizujcie trasę i spotkania ,sądzę że za każdym razem będzie więcej chętnych do przejażdżki :buttrock: .Jeśli nie dam rady przyjechać to sporo dobrych przejazdów w Bieszczadach zna Bodman. :lalag: Jedno jest pewne,jeśli będę miał wolny czas w trakcie kolejnej wyprawy Shipp&Luca to zjawię się na 99%,a sprzęt to żaden problem :icon_razz: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.las5 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Może jakies amazonki zaprosicie??byłoby interesująco, hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Może jakies amazonki zaprosicie??byłoby interesująco, hmmJak Jawoska zrobi prawko, to kto wie, czy się nie wybierze z nami? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi