majkelpl Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) Jak się chce to można :biggrin: Luca już odpada bo mu Majkel naraił swojego draga :crossy: A chcesz w ucho ???A Majkel to co ???Chyba na chinczyka :icon_mrgreen: Jak dersu nie sprzeda teraz Wildka, to sie kurna tak zapne ze, ze, ze ............... go kupie :clap: :buttrock: Prawdę rzecz biorąc liczę na wspólne śmiganie po Uk.(jak już zmienię lub sprowadzę sprzęta)Póki co zaliczam jeszcze Bieszczadzkie trakty ale tylko do 14.09. :buttrock: No ja tez, bo bede mial najblizszego ziomala do smigania :buttrock: :crossy: A co to znaczy ze " jak juz sprowadze sprzeta " ??? :icon_biggrin: Jakiego ??? Wildka ??? :eek: :eek: :eek: Chyba dla mnie :icon_mrgreen: :buttrock: Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 A chcesz w ucho ???A Majkel to co ???Chyba na chinczyka :lalag: Jak dersu nie sprzeda teraz Wildka, to sie kurna tak zapne ze, ze, ze ............... go kupie :clap: :buttrock:WOW!!! Majkel pełen szacun!!! :) :) :( Jesteś PIERWSZY Polak, który mieszkając w UKeju moto w Polsce kupuje i sprowadza do UK :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Jak by tak wyprostować niektóre zjazdy to kto wie? :icon_razz: Tak na poważnie to zrobić dziennie w Bieszczadach ponad 200 km może to żaden wyczyn,ale z przystankami na fotkę, fajkę ,żarełko,to dzień z taką kompaniją robi się baaardzo krótki :clap:No nam z shippem wyszło tego dnia odrobinę więcej bo około 320km, ale to nie dlatego, że chińskie liczniki pokazują inaczej a poprostu trochę więcej pojeździliśmy po górach :crossy: :crossy: Ale chyba na ta wyprawe to juz nowym sprzetem pojedziesz co ??? :wink: :buttrock: Ja planuje w czerwcu Draga przywiezc, zostawic go dla Ciebie ................ i jak dobrze pojdzie nabyc sprzeta od Pana d. :buttrock: :clap:No po wakacjach moje konto niestety zadołowało ale teraz już zaciskam pasa :evil: Mam nadzieje, że uda się i będzie drag, ale jak shipp pojedzie chińczykiem to dla kompaniji drag poczeka w garażu a pojadę Jinlunem (wiem nie jestem całkiem normalny, ale kto z nas jest :wink: ). WOW!!! Majkel pełen szacun!!! :notworthy: :notworthy: :notworthy: Jesteś PIERWSZY Polak, który mieszkając w UKeju moto w Polsce kupuje i sprowadza do UK :crossy:Również :notworthy: ale ja mam tylko jednego Wilda :biggrin:jak zaspokoję wszystkich chętnych na niego :icon_razz:Tak swoją drogą to serce Cię nie zaboli jak go oddasz w inne ręce?Ja bym w życiu nie sprzedał tego moto nikomu. zaliczam jeszcze Bieszczadzkie trakty ale tylko do 14.09. :buttrock:Ty to masz fajnie, tyle czasu na śmiganie :crossy: Pokusiłem się o Słowacką stronę Bieszczad i też pięknie, bardziej dziko, drogi dobre, mały ruch ale najlepsze winkle to jednak po naszej stronie :buttrock: W jednym miejscu tylko, tam koło sztucznego zalewu był niezły slalomik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 A co to znaczy ze " jak juz sprowadze sprzeta " ??? :clap: Jak nie sprzedam Wilda a załatwię konkretny garaż w UK to sprowadzę go do siebie. :notworthy: WOW!!! Majkel pełen szacun!!! :wink: :crossy: :notworthy: Jesteś PIERWSZY Polak, który mieszkając w UKeju moto w Polsce kupuje i sprowadza do UK :wink:Bo Polskie lepsze :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) Bo Polskie lepsze :wink: :wink:Albo kup drugiego w UK :clap: Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Pokusiłem się o Słowacką stronę Bieszczad i też pięknie, bardziej dziko, drogi dobre, mały ruch ale najlepsze winkle to jednak po naszej stronie :wink: W jednym miejscu tylko, tam koło sztucznego zalewu był niezły slalomik.Może nie tyle dziko ale pusto :wink: Na Słowacji jest mniej aut , wiec i jazda spokojniejsza.Sporo prostych ,odwrotnie jak po Polskiej stronie Bieszczad.Jedyne co może spier...ć przyjemność z jazdy to krowie placki i dzikie patrole Słowackiej policji :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Jak nie sprzedam Wilda a załatwię konkretny garaż w UK to sprowadzę go do siebie. :biggrin:Bo Polskie lepsze :buttrock: No i tak po malu pryska czar o motocyklu z bajki :banghead: I juz Ci mowilem jak bedziesz mial problemy z garazem to ja mam calkiem spory, ogrzewany, suchy i miodzio :icon_mrgreen: WOW!!! Majkel pełen szacun!!! :notworthy: :notworthy: :notworthy: Jesteś PIERWSZY Polak, który mieszkając w UKeju moto w Polsce kupuje i sprowadza do UK :icon_mrgreen: Ty sam najlepiej wiesz co to za sprzet, wiec chyba lepiej takie cudo z pewnego zrodla kupic i sprowadzic do Anglii :crossy: :buttrock: Poza tym, Wildkow to malo, przewazaja Harleye :lalag: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Połowa z powyższych postów nadaje suię do GIEŁDY...Albo co najmniej do cruiserów/chopperów, więc trzymać się Bieszczad Panowie a nie handlować. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Jak to ???? :eek: A o ssssssoooooooooo choziiiiiiiiiii ??? :P ;) Przeciez my juz sie umawiamy na przyszly rok i obgadujemy co i jak ;) :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Przeciez my juz sie umawiamy na przyszly rok i obgadujemy co i jak :clap: :wink:Właśnie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Jak to ???? :eek: A o ssssssoooooooooo choziiiiiiiiiii ??? :icon_eek: :icon_question: Przeciez my juz sie umawiamy na przyszly rok i obgadujemy co i jak :) :)Jeśli ten temat nie umrze śmiercią naturalną, to naturalnie przechodzimy do planowania roku następnego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Sadze ze nie umrze, najwyrzej trzeba bedzie go odkopywac. ;) W koncu zalozyles go do konkretnego celu ktory zostal juz zrealizowany :) :icon_razz: Teraz tylko prowadzimy luzne dyskusje dookola wyjazdu w Bieszczady, zarowno tego bylego jak i przyszlorocznego :crossy: :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Teraz tylko prowadzimy luzne dyskusje dookola wyjazdu w Bieszczady, zarowno tego bylego jak i przyszlorocznego :buttrock: :evil:To będzie więcej, niż tylko Bieszczady, będą jeszcze Pieniny, Tatry i Karkonosze :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 (edytowane) O zesz kurna ................. :eek: Tyle zwiedzania ??? Kurde, nie wiem jak to zrobic .......... :biggrin: Polaczyc uroczystosc Belgu + ostre :clap: a potem jeszcze wyjazd w Polske :buttrock: Jest taka opcja aby termin przesunac na czerwiec ??? :biggrin: :) Edytowane 29 Sierpnia 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 O zesz kurna ................. :biggrin: Jest taka opcja aby termin przesunac na czerwiec ??? :biggrin: :icon_biggrin:A kto powiedział, że w czerwcu nie można zrobić jakiegoś małego rekonesansu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi