Maryś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 ACHTUNG ACHTUNG! Druga edycja otwartego zlotu motocyklowego na torze łyżwiarskim Stegny: data - niedziela - 07.01.07godzina - 18:00miejsce - tor łyżwiarski STEGNYcena - wjazd 8pln, wypożyczenie łyszeff 5pln/h, szatnia 1pln Chętni mogą przyodziać stroje motocyklowe (bardzo wskazane dla początkujących, zbyt często testujących twardość i chłód lodu na torze). Czyli tak jak ostatnim razem (ci co byli to wiedzą) pokażmy co umio ludzie po zejściu z 2oo na 2płozy!!!Zainteresowani zgłaszać się proszę.Do zobaczenia!!! ps. w razie oberwania chmury impreza zostanie prawdopodobnie przerzucona pod dach, ale o tym potem. Do niedzieli jeszcze parę dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMax997 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Fajnie, nie wiedziałem, że kotś podziela również i tą moją pasję. Chętnie się wybiorę. Z tego co się ostatnio dowiedziałem (dawno na stegnach nie byłem ale sprawdzę dokładniej) to na 18 jest fatalny lód ponieważ rolba zbiera tylko śnieg powstały podczas użytkowania lodu. Zadzwonię dzisiaj do kierownika ośrodka i się jeszcze dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Brzmi zachęcająco :wink:. Kurtka motocyklowa jest, jeszcze tylko jakaś poducha pod dupsko .... przesadzam, kiedyś sie śmigało, wiec prezewiduję rewię (gleb) w moim wykonaniu, hehehe. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 OOoooo no może wpadne wam porobić troszke zdjęć :wink: Mieszkam bliziutko :wink: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Klaudiusz rob fotki rob :wink: Potem przesle Ci cos fajnego :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Maryś Ja jak zwykle biegam po lesie i wrócę późno w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mary Lou Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) no wkoncu cos dla mnie :icon_mrgreen: pewnie tez bede( jako instruktorka jazdy na wyzlach;p) :icon_mrgreen: Edytowane 5 Stycznia 2007 przez Mary Lou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mary Lou Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 patrze wlasnie za okno :lapad: pogoda tragedia :P moze przesniesiemy sie na torwar :) w suche, cieple miejsce :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niunia Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Heya,jesteśmy jak najbardziej za TORWAREM, szczegóły:Ślizgawka czynna jest w: ..... Niedziele 18.00 do 19.30,BILETY:Normalny: 10 PLN Ulgowy: 7 PLN WYPOŻYCZENIE ŁYŻEW:6 PLN Niech kieorwniczka projektu się wypowie :buttrock: Bandziory :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Wszystkich zainteresowanych treningiem uślizgów dolnych części ciała w dniu dzisiejszym proszę o uwagę!Ze względu na widoczne warunki pogodowe, impreza zostaje przeniesiona na TORWAR!!! Na Stegnach obecnie mają tylko basen, więc chętni odmiennych wrażeń powinni zaopatrzyć się w kostium, tudzież kąpielówki, a nie łyżwy. :clap: Ceny, jak wyżej. Miętczaki i leszcze także mogą przybyć i w postaci "opiekuna", za 1 zł podziwiać nasze wyczyny na lodzie. Do zobaczenia, więc dzisiaj o 18:00 na Łazienkowskiej 6a, na torwarze. :D Maryś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) ...no i pośmigane :bigrazz: ...dzięki za towarzystwo i pomysł wyżłowania (całkiem nieźle robi na kaca ;) ) :bigrazz: ...a teraz uwaga, uwaga... zdjęcie Kamandira Kulika... sekundę przed bliższym zapoznaniem się ze strukturą tafli lodowiska :wink: http://img442.imageshack.us/img442/8755/zdj281cie39xf8.jpg pozdr i czekam na next time, w Edytowane 7 Stycznia 2007 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mary Lou Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 ...no i pośmigane :) ...dzięki za towarzystwo i pomysł wyżłowania (całkiem nieźle robi na kaca :) ) :) ...a teraz uwaga, uwaga... zdjęcie Kamandira Kulika... sekundę przed bliższym zapoznaniem się ze strukturą tafli lodowiska :) http://img442.imageshack.us/img442/8755/zdj281cie39xf8.jpg pozdr i czekam na next time, w eee noo ja bylam i nikogo nie poznalam :) ale duzo ludzi bylo- tym sobie tlumacze ;) moze nastepnym razem :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) Piękne zdjęcie! :bigrazz: Twarz ukazuje grozę sytuacji.I ja dziękuję za wspólne śmiganie. Dla jasności przypominam, iż tematem dzisiejszego spotkania było ćwiczenie jazdy w korkach między samochodami, bez korzystania z kierunkowskazów. Sama jazda rzeczywiście, na kaca robi świetnie. Widać to było po wycieńczonej twarzy Wojtasika :) ...który otrzymuje wyróżnienie za wytrzymałość. Tytuł pierwszego amanta krótkowidza oraz debitanta stuntera otrzymuje Kamandir Kulik. Romanowy otrzymują tytuł specjalistów zarządzania czasem i specjalne podziękowania za miłe spotkanie "po latach". Bandziory wspólnie uzyskują wyróżnienie w konkursie wiedzy o maszynie gładzącej lód, natomiast Student za wielokrotne wykonanie potrójnych aksli z partnerką na rękach otrzymuje tytuł wyżłiarza sezonu 2007. A gdzie byli ci co mieli być a nie przybyli??? Albo byli i się nie ujawnili...? Paweł? MadMax997? Mary Lou?Next time oczywiście nastąpi, a info wkrótce. Ogłaszam, że przy następnym wyżłowaniu każdy uczestnik imprezy pojawia się obowiązkowo w motocyklowej kamizelce odblaskowej, najlepiej z nikiem, albo nawet takiej z supiermarketu. Będzie się łatwiej znależć w tym tabunie...Jak ktoś ma inne uwagi to proszę się zgłaszać.Baj eee noo ja bylam i nikogo nie poznalam :buttrock: ale duzo ludzi bylo- tym sobie tlumacze :) moze nastepnym razem :notworthy: Pozdrawiam...a właśnie, bo nie ustaliliśmy znaku rozpoznawczego! Przy następnej edycji przywdziewaj, Mary Lou, kamizelę i Cię znajdziemy. Alibo ty nas.Pozdr Edytowane 7 Stycznia 2007 przez Maryś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) Co prawda spóźnieni, ale byliśmy. Ostatnio jeździłem w podstawówce, i otarłem się o wstrząśnienie mózgu, ale dziś nie fiknąłem :). Ogólnie czuję się niepewnie na lodzie, ale z czasem będzie lepiej :clap:. Edytowane 7 Stycznia 2007 przez wieczny student Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zdjęcie przedstawia skupienie przed podejściem do zatrzymania. Dwie sekundy później, byłoby fajniejsze...Dziękuję wszystkim za przemiłe towarzystwo :icon_mrgreen: Do następnej ślizgawki.Buziaki. Debiutant stunter :biggrin: wcale nie krótkowidz, bo to taka postawa do jazdy była... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi