bodman Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 nie stac mnie w tym sensie- musialabym zaplacic za naswietlenie matrycy duzo kasy (przypladowo pierwszy projekt ktory jest zastrzezony krzykneli mi 120zl+ do tego musialabym zlozyc zamowienie na przynajmniej 20sztuk) a skoro robie pojedyncze sztuki to chyba sie warto.. Goskarozumiem, w tym sensie:) Teraz Ci nie powiem jakie ceny dokładnie sa u nas, ale my koszt matrycy wliczamy w koszulki, najmniejsze zamówienie to też 20sztuk. Ale przy jednokolorwym nadruku i 20sztukach cena koszulki na 100% nie przekracza 29zł.(coś koło 25zł ale nie pamiętam dokładnie) Jesli jesteś tym zainteresowana to podam Ci dokładne c ceny. Natomiast jesli chodzi o termonadruk to cena 1 koszulki (gramatura 160g taka koszulka przetrzyma kilka dobrych lat) z nadrukiem jednokoorowym (do formatu A4 czyli) to koszt 27,90zł + 6zł przesyłka pozdr piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 10 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 na feriach ruszam z koszulkami na allegro. w przygotowaniu jest sokol 1000- dla MOCa :)junak m10..i kilka innych drobiazgow (np yamaha r1, mz, shl, dkw..) Goska a i kaska na paola.. :)jak szkola sie skonczy to rowniez zabiore sie za temat "rusa w akcji" :smile: Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) jeśli chodzi o robienie koszulek sobie i znajomym to okzwłaszcza jeśli chodzi o jakieś autorskie wzory oparte na ruskach czy innych zabytkachjednak jeśli zamierzasz robić interes w miejscu tak publicznym jak allegro to uważałbym zwłaszcza na używanie znaków firmowychpamiętam że jedna legalnie działająca firma miała niezły syf za używanie znaków HD co do jakości nadruków, z tego co wiem sitodruk jest lepszy jakościowo od termotransferu, jednakże w przypadku produkcji jednostkowej jest nieopłacalny Bodman - i tak masz drogo (o jakieś 30% za drogo) :) Edytowane 10 Stycznia 2007 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 10 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 wlasnie-zapomnaialm dodac co do log. - nie bede ich dolaczac do projektow. mysle zeby dac motocykl i zasygnalizowac napiszem ze to ten i ten. Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Bodman - i tak masz drogo (o jakieś 30% za drogo) :biggrin:sitodruk czy teromandruk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Moze tutaj ktoś wie jak drukować na papierze który sie naprasowywuje na materiał ? :rolleyes: Szukałem w sieci ale nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Musisz mieć papier do prasowanek i jeśli dobrze pamiętam to zdjęcie musi być w lustrzanym odbiciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Przy wciaganiu kartek drukarka je pomiętoliła ;) i po zabawie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Moze tutaj ktoś wie jak drukować na papierze który sie naprasowywuje na materiał ? :icon_mrgreen: Szukałem w sieci ale nie znalazłem.nawet się za to nie zabieraj...szkoda Twoich nerwów i co najważniejsze kasy (nadruk w 90% nie wytrzyma pierwszego prania, a jeśli wytrzyma to przy drugim polegnie) wydaj kase lepiej na coś innego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 18 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 prasowanki to najgorsze badziewie. kazda jaka sobie zrobilam nie wytrzymala kontaktu z woda- doslownie druk splywal... ..dlatego jeszcze w tedy malowalam recznie akrylami:) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 prasowanki to najgorsze badziewie. kazda jaka sobie zrobilam nie wytrzymala kontaktu z woda- doslownie druk splywal... ..dlatego jeszcze w tedy malowalam recznie akrylami:) GoskaTaką prasowankę robi się specjalną techniką, dopero wtedy się nic z nią nie dzieje i wytrzyma wieki. Ale na pewno nie w domowych warunkach. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 ch jeden z nimi... :icon_eek:ja sie w nie nie bawie. logo mz zrobione... mala porcja log http://img380.imageshack.us/img380/9783/koszulkixl5.jpg heh teraz bede musiala sie zabrac za motocykle.. :biggrin: pusto tak z samym znaczkiem.. Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryb Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Dziewczyna ma talent:) ma nadzieje ze pomoze nam cos wymyslec - logo wortlau miłosników Yamahy XJ :banghead: pzodroharyb Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 http://img329.imageshack.us/my.php?image=kindian7xi.jpgnowa praca http://img68.imageshack.us/my.php?image=hondafour8cn.jpg-projekt dla harnasia :) http://img408.imageshack.us/my.php?image=sokol8dn.jpgobiecany sokol dla MOCa.. (jak masz to mi wyslij logo sokola bo ja nigdzie znalesc nie moge..) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 :banghead: Piekny zamawiam dwie sztuki koszulek rozmiar XL :banghead: I jeszcze przydalaby mi sie taka naklejka na katamaran, o ile jest mozliwosc wykonania takowej :lapad: Piekna robota, wielkie dzieki Wild... :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi