maciek251 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 witam Ja w swojej CB przetulejowalem cylindry i wsadziłem pierścienie od fiata punto 1,2 i jak na razie problemu z tym nie mam. Jak ktos nie ma mozliwosci zalatwic sobie orginalnych czesci z zachodu w normalnej cenie tylko w naszym pięknym kraju w superserwisie hondy kaza mu za nie zaplacic prawie rownowartosc takiego moto+robocizna jeszcze to sie nie dziwcie ze ludzie kombinuja :) a odnośnie wypowiedzi ze w cb400n wymienia sie tloki wraz z pierscieniami po min.200.000km bym sie zgodzil pod warunkiem ze silnik byl zmieniany na nowy przy przebiegu min.100.000km. A 4 nadwymiary tłoków dali po to żeby na jednym cylindrze zrobic 800.000km prawie jak w ciezarowce hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 :) :clap: :bigrazz: Co za baledra! takie numery są dopuszczalne co najwyżej w ruskach, a nie japońcach... Aż strach pomyśleć, że kupiło się takiego kundla od rodzimego mechaniura... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek251 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 ale ja wcale nie napisalem że chce go sprzedawac??!!!! Po zrobieniu remontu (pierscienie mnie kosztowaly cos kolo 30zl za komplety na 2 tloki+tulejowanie) jezdze juz 2 sezon i wszystko gra. Jestem zadowolony z remontu i nie mam zamiaru zmieniac moto bo mi taki pasuje. A odnośnie stanu w jakim go kupilem to byl na pewno gorszy niz teraz bo na jednym tloku byl jakis inny pierscien zgarniiajacy i moto palilo cos kolo litra oleju na 100 a teraz nie pali prawie wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morador Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 a ja mam prosbe, zna ktos jakis warsztat, ktory odblokowalby mi honde cb400n z 81r? (wraz ze zdobyciem za rozsadna kwote walka rozrzadu ;p)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi