patryk.cbr Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 plusem tej imprezy jest niewatpliwie to , ze masz wszystkie sprzety dostepne na rynku w jednym miejscu + kupa ciuchow , ktore mozna sobie przymierzyc przed zakupami na allegro :) Dokładnie! Ja też potraktuję tą imprezkę m.in. jako przymierzalnię :P Pozdrawiam :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Mototargu który został odwołanya czasami nie przelozony na 31 Marca - 1 Kwietnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Mówiąc o odwołanym miałem na myśli ten który miał być 18 lutego. 31 marca i 1 kwietnia jest "planowo". Tylko, że to jeszcze tyle czasu.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Belgu, Etita i inni ,czy ewentualne spotkanie jest aktualne? Jasne, ze jest ! Ja bede na mur / beton. Nie wiem tylko czy motorkiem czy bez.To juz zalezne od aury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Też będę :icon_question: Może kupię jakieś fajne porteczki... :icon_twisted: Ps. pomysł o wspólnym spotkaniu się brzmi bardzo ciekawie - jakaś wspólne piwko dla niekierujących lub kawcia dla kierujących - co WY na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Też będę :icon_question:Może kupię jakieś fajne porteczki... :icon_twisted:Ps. pomysł o wspólnym spotkaniu się brzmi bardzo ciekawie - jakaś wspólne piwko dla niekierujących lub kawcia dla kierujących - co WY na to? Jestem za a nawet przeciw... kilka dni przed Targami umowimysie konkretnie. Poza tym trzeba isc na te targi bo nastepne(Motocykl Expo) koliduja terminowo ze Zlotem w Toruniu (23-25.03). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Ok - no to wszystko jest jasne - śledzę temat i bliżej terminu zgadamy się i mam nadzieje,że spotkamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Ja napewno się pojawie chce troche obadać nowości i po przymierzać ciuchów i kasków :)) Oj juz się doczekać nie moge ajś :wink: :D Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 A co spotkac się z forumowiczami to już nie warto? Myślę,że to będzie gwóźdz programu... im więcej osób tym lepiej!!! :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 to co z tym kawkospotkaniem? podajcie jakies konkrety zebym wiedziala na ktora godzine makijaz zrobic i fryz wyczesac :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 to co z tym kawkospotkaniem? podajcie jakies konkrety zebym wiedziala na ktora godzine makijaz zrobic i fryz wyczesac :icon_biggrin: Damy rade... obgadamy sprawe na kilka dni przed Targami...Teraz cos uzgodnimy to i tak sie ludziom pozmienia... Ale jezeli moge cos zasugerowac... to umowmy sie np. w sobote o 10:00 pod hala.Poogladamy sprzety itp i potem gdzies razem na jedzonkko, kawki, pifka, wodeczki i co tam kto moze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 :biggrin: :icon_mrgreen: :icon_rolleyes: :) :clap: :clap: cóż tu więcej pisac... bliżej terminu się zgadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Jak nie będzie padał śnieg :lol: a chyba nie będzie to wpadne na moto choć mam 150-160km do Wawki :) A chętnie spotkam z forumowiczami na herbatke heh :crossy: Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Ja jak co roku zawitam:)Tyle że z kobietą, a więc nici z fotek z modelkami...pozostaje przeglądanie fot z tamtych lat:Dhttp://www.wrzuta.pl/obraz/nzQmAc426r/102_1673A tak na serio to sie zerknie się co tam ciekawego. Mam nadzieje, tak jak ktoś pisał poprzednio że wystawcy odpuszczą z rygorem dosiadania sprzetów. Z drugiej strony się im nie dziwie, jak widziałem rok 2 lata temu pewnych osobników wczutych do tego stopnia ze porafili kłaść sprzęty;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ja jak co roku zawitam:)Tyle że z kobietą, a więc nici z fotek z modelkami...pozostaje przeglądanie fot z tamtych lat:D Nie wiem czemu ale Twoj link mi nie dziala. W kwestii fotek z modelkami to da sie zalatwic...kobiete Twoja sie zajmie a Ty znikniesz na chwile... Moja pewnie bedzie pracowala na tychtargach jako hostessa to moze cos da sie zakrecic :notworthy:W zeszlym roku na oczach mojej kobitki zrobilem 30-minutowa sesje zdjeciowa innej hostessy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi