romans Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Ciekawe jak się rozpoznamy, tam o tej godzinie pełno ludków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) Ciekawe jak się rozpoznamy, tam o tej godzinie pełno ludków. Edytowane 22 Lutego 2007 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mary Lou Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 1. Spotkanie o godz. 10.00 przed glowna hala wystawowa Torwaru.Czekam (-y) do 20 min (bedzie zimno). Kto sie nie pojawi niech szuka mnie (nas) w srodku. Chetnie do Was dolacze :bigrazz: tylko jak na mnie to bardzo wczesna godzina :bigrazz: Mam nadzieje, ze sie znajdziemy :bigrazz: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 albo też tu http://www.cardinall.com.pl/cardinall/index.php Hale Torwar prz trasie łazienkowskiej :bigrazz: otwarte piątek 13:00-18:00sobota i niedziela 10:00-18:00 bilety już pisałam wcześniej po 20 i 10 zł Łazienkowska 6a < ta ulica ? ja Warszawy nie znam i będę z giepeesem jechał :bigrazz: nie chce w jakiś slamsach wylądować :bigrazz: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mary Lou Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Łazienkowska 6a < ta ulica ? ja Warszawy nie znam i będę z giepeesem jechał :D nie chce w jakiś slamsach wylądować :)tak to ta ulica :P trudno jest nie zauwazyc Torwarow- jeden jest bialy duzy,drugi mniejszy niebieski.Jakby co kieruj sie na stadion Legii- ten obiekt wiekszosc Warszawiakow zna :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Sluchajcie... my tam nie bedziemy 15 min czy 1 godzinki...Szykuje sie pare godzin lazenia itp... Kto chce i moze ten spotyka sie o 10.00.Kto moze pozniej dolaczy pozniej... po to sa komorki aby sie w srodku spotkaclub umowic po Targach na pifko, prawda? Poniewaz forum szwankuje i co chwila sie zawiesza to podaje tutaj swoj nr kom691 322 399... kto zechce sie spotkac niech przedzwoni albo pusci sms (z nickiem z forum). Przypominam o 10.00 przed wejsciem do glownej hali Torwar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Ja też się obowiązkowo wbijam w sobotę. Będę pewnie bliżej 12, pewnie się jakoś zlokalizujemy.Najwyżej pozwolę sobie zadzwonić do Ciebie Belgu, coby łatwiej się styknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Byłem, zobaczyłem i... wróciłem. Ogólnie bez rewelacji. Najpierw wielka pompa w mediach a po wejściu na halę jak zwykle, czyli miernie (z tą różnicą, że tym razem miernotą wiało z dwóch hal). Idę do stoisk z akcesoriami a tam nic nowego, znane gęby i asortyment z motobazli na Służewcu! Targi made in Poland :icon_mrgreen: Może następnym razem... Może już na MOTOCYKL EXPO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) Jak dla mnie to 10 to również za wczesna pora, więc ja też sobie pozwolę do ciebie Belgu zadzwonić będąc już w środku. Widziałem krótką relację z targów i faktycznie nic ciekawego ale nic trzeba iść zadługo czekałem. Pozdrawiam i do zobaczenia w środku Edytowane 23 Lutego 2007 przez joniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Byłem, zobaczyłem i... wróciłem. Ogólnie bez rewelacji. Najpierw wielka pompa w mediach a po wejściu na halę jak zwykle, czyli miernie (z tą różnicą, że tym razem miernotą wiało z dwóch hal). Idę do stoisk z akcesoriami a tam nic nowego, znane gęby i asortyment z motobazli na Służewcu! Targi made in Poland :crossy: Może następnym razem... Może już na MOTOCYKL EXPO... to chyba dobrze bo mnie nie będzie, ojciec zabiera moje auto więc nici z wycieczki :icon_mrgreen: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capon Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 A ja mam pytanko i prośbę zarazem. Może udałoby się z kimś, jadącym od strony Żoliborza, zabrać na MBS ? Mieszkam przy stawki niedaleko ronda babki albo intraco. Byłbym zobowiązany i obiecuję pifko :icon_mrgreen:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Ja sie zjawię około 11, może kogoś znajdę wśród tłumów;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 no wlasnie Nowy... my wpadamy w sobote :banghead: No wiem że w sobote miałem coś zaplanoiwane na sobote ale nie wyszło.. także Pały będe w SOBOTE jednak...Balga i Igora ......bede was szukał przed wejsciem. albo w środku bo qr,,a zimno chyba jest? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Siemka!Czy ktoś z odwiedzających moze się orientuje czy jest stoisko z rosyjskimi zaprzegami marki ural?? Kilka lat temu było podobno wiec moze i w tym wydaniu. Z góry dzieki za odp. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 a jakby ktoś opinię o sobotnich wrażeniach załączył, przed moja niedzielną wyprawą... to chętnie poczytam.J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi