Arni Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Niee no, moje Mondeo jest z 2003 roku i jeszcze ruda sie nie pokazała:P Też nie rozumie o co chodziło z tym sfromułowaniem...bo mondeo 2.0 tdci ze 130KM akurat chodzi dośc konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Pewnie chodzi o to że objechał Mondeo i jak ktoś na starcie z pod świateł przegrywa z Mondeo to przegra też z jego poldkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 To znaczy, że po prostu ktoś pozwolił mu sie objechac w Mondeo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 a ja mam VW Golfa III 1.8 (bez gazu) i mieszkam na wsi :] Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Jak to jakie fury, najlepsze! Firmowe :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Jakim autem wjeżdza sie 100 km/h na krawężnik? firmowym :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Jakim autem wjeżdza sie 100 km/h na krawężnik? a jakie wjedzie pod pionową ściane ? firmowe i tak można w nieskończoność ;) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artik523 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Ja mam BMW e39... :buttrock: (własne :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekpsary Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Pewnie chodzi o to że objechał Mondeo i jak ktoś na starcie z pod świateł przegrywa z Mondeo to przegra też z jego poldkiem. No,o to chodzi! :smile: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Bo to 90 konne TDDI, dlatego go wystukałeś :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 a ja mam cinecinko ,bo cala kasa poszla w motur.he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczko82 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Ja podróżuje BMW 323i Touring z 1998 roku. Tak więc dla większości jestem głupkiem/burakiem/karkiem (takie sformułowania słyszę często, ale tylko dlatego, ze jeżdżę bawarską marką, a do Pudziana mi daleko) a do tego zachciało mi się jednośladu...to będą mieli ludzie pole do popisu...Do zwrotów samochodowych dojdą te typowo motocyklowe: dawca itp. Tylko ciekawe, że nikt mi w oczy tego nie powie tylko tak gdzieś z boczku, coś tam na forum itp. Ale na takie osoby, o takich poglądach zlewam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Stary co Ty pleciesz, z BMW to jak z motocyklem , nie ważne co pod dupą , ważne co we łbie ... Moim zdaniem to nawet Calibra w orginale moze być ładna ... Dlaczego by nie ... A akurat E46 w kombi jest fajne ... Pzdr Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczko82 Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Stary co Ty pleciesz, z BMW to jak z motocyklem , nie ważne co pod dupą , ważne co we łbie ... Moim zdaniem to nawet Calibra w orginale moze być ładna ... Dlaczego by nie ... A akurat E46 w kombi jest fajne ... Pzdr Stary ja to wiem...ale sporo osób jeszcze nie ;) ps. ja jeszcze mam e36...co nie zmienia faktu, że e46 wymiata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekGS Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Opel calibra 2.0 8v lpg po malym tuningu :buttrock: 1992r. auto moich mazen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi