Mr.Maciek Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Audi A62,4 lV6 :) Pzdr, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 UWAGA szpan :biggrin: : mam golfa II 1,6 TD '91r :biggrin: ...dzieki temu mam wiecej kasy na pasję :crossy:Ja też mam Golfa II 1,8 na gaźniku już od grudnia, ale szczerze mowiąc to zamieniłbym się z Tobą na silniki :clap: Zwłaszcza po tym jak zobaczyłem co można z takiego 1,6 TD wyciągnąć:http://www.youtube.com/watch?v=3AHriCwrWnY...related&search= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 nie wiedziałem, że cebcia ma konkurencje na podwórku :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ja też mam Fabię 1.4 MPI Elegance z 2003. Co do prędkości to nie jest może ona jakaś kosmiczna, ale 185 km/h pojedzie. Jak nie wierzysz to sprawdź. Tylko nie bierz ze sobą rodziny :icon_razz: ... Ale jak na 58 konny wózek to nie jest tak źle :lalag:Masz nowsza i w dodatku Elegance to jest pewnie szybsza :smile: Wtedy jechałem w czwórke i załadowany, szła jak burza. Ale dzięki za rade i napewno kiedyś sam wypróbuje, tylko gdzie :) Bo jak mnie łapną to mi hulajnoga zostanie ;) Ja mam 60 koni :biggrin: Nie wolałeś lepszego silnika kosztem wyposażenia?Pozdrowionka dla wszystkich posiadaczy Skodzinek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytura Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Golf II19921.6Czarny Metalicw skrócie: Czarnuch:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaceG Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 kiedys w koncu i ja cos bede musial napisac :) Maine muther smiga corolla 1.3 z 95 roku, choc jest tak fajna (kojota) ze dosiadam ja ja i brat, a father dosiada vw transportera 2.5 tdi (niebieskie i ) i tez jakos daje rade.Ja bym chcial zaporozca albo zastawe, zrobic blachy i zawieszenie i wzucic do niej silnik od wv polo...Z kasa dalbym rade ale kto takie zeczy jeszcze robi..pozdruufka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalloKS Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Renault Espace V6 zwany kartonem :biggrin: Toyota corolla '91 combi 1.8 D z przebiegiem ponad 500 000 km i nadal bryka :P Volkswagen transporter T2 1.6D który stoi kilka lat na podwórku i już wrasa w ziemiei mój kaszel z '86 którego dał mi dziadek i często mi go zabiera bo jeździ na grzyby do lasu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 A 6 z 1999r w 1,9 tdi oczywiscie limuzyna nie kombi :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Rover 620 `95 :) 105 konny dieselek , daje rade :) pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Rover 620 `95 :) 105 konny dieselek , daje rade :) pozdro Asterka II '99 1.4 16V piekna butelkowa zielen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
88kamyczek Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Dzielo polskiej sztuki:Polonez Caro 1.6GLI 96rok hatchback :D :D cacuszko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 bmx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Cytat(RudyXJ @ 19 wrzesień 2007 - 15:36) Rover 620 `95 105 konny dieselek , daje rade pozdro Asterka II '99 1.4 16V piekna butelkowa zielen A dlaczego Kolego zacytowałeś moje bazgroły ?? :icon_razz: Na początku pomyślałem , ze dlatego , ze ten sam kolor ale później dotarło do mnie , że o kolorze nie pisałem , a tyż zieleń butelkowa, z żółtą oczojebną naklejką "motocykle są wszedzie" w lewym górnym rogu szyby... (ponoć zieleń uspokaja :icon_razz: ) Pozdro Dzielo polskiej sztuki:Polonez Caro 1.6GLI 96rok hatchback :icon_razz: :buttrock: cacuszko :biggrin: Jedyny Patriota :icon_mrgreen: osobiście uważam , ze poldas+LPG jako auto do 1500-2000zł to rozsądne wyjście , czesci tanie ogólno dostępne , koszty utrzymania małe , 110km/h na trasie utrzyma i jest dość przestronny ... trzymać aż zgnije i wymienić na innego polda :icon_razz: Pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LULU Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Rodzice jeżdżą szaloną srebrną 115 konną B4 w kombiaku:)A ja zieloną mającą 150 kucy AUDI A6 też w kombi, zwaną "toi toi'em" :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmul Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 to zalezy czy mowimy tez o takich ktore sa kupione na spolke? jezeli tak to na spolke: opel corsa 1,7 dt 2003 toyota yaris 2006 1,3vvti (moj wklad byl nie za duzy, ale jednak) moja:bmw 525 m50 e34 91 to tyle co mam po powiedzienia :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi