Camaross Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Viertarka fajna , koles ma cos podobnego tylko Daihatsu( Japan) z silnikiem 1.6 benzynka , ale wpierdala to ok 10/100 i ma sie uczucie ze nie ma amortyzatorow , czuc kazda dziure. A obecnie mam Peugeota 309 1.4i 75 kunia na taka bude ladnie ciagnie i spalanie 6/100 :) yyy 309 ?? to istnieje w ogóle taki ?? myslalem że 307 to ten nowy na 2007 rok :) ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryEvo Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 a mi sie marzy lancer evo VII, ciezko wychaczyc to autko. Ciężko, bo nie było w oficjalnej ofercie. Dużo łatwiej VIII kupić i są sztuki w na prawdę dobrych cenach. Z tym, że nie ma się co łasić na te z USA bo to inne autko jest tylko wygląda podobnie. yyy 309 ?? to istnieje w ogóle taki ?? myslalem że 307 to ten nowy na 2007 rok :biggrin: ;] http://images.google.com/images?q=peugeot+...images&ct=title Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 kantus pospolitus :banghead: ale mi sie podoba jako wozidlo do roboty i na kiepska w tym roku pogode , jak mnie nie zawiedzie to zmienie na 306 :buttrock: z takim samym silnikiem. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Ciężko, bo nie było w oficjalnej ofercie. Dużo łatwiej VIII kupić i są sztuki w na prawdę dobrych cenach. Z tym, że nie ma się co łasić na te z USA bo to inne autko jest tylko wygląda podobnie.http://images.google.com/images?q=peugeot+...images&ct=titleaha ok ... nie wnikam =] mieliście racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Moje rodzinne autko (ja prawko nabede za niecały rok, na razie ciągle jako pasażer koło kierowcy - ojca - tylko w odpowiednich odcinkach za kierownicą):Hummer H2 - 2003r - 6.0l V8 - BlackDevil :wink:foto: http://img221.imageshack.us/img221/9889/cenzurah2newbp6.jpg pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 :wink: :biggrin: :) Gratuluje sprzeta .......sam wyglad sieje postrach.Nie wiem czemu (wkoncu piekosc stylistyczna żadna) ale budzi szacunek i bardzo moze sie podobac. Pozdrawiam Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 A ja się nie będę chwalił... :crossy:Tak samo jak ja nie będę się chwalił :lalag: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 ja mam aprilke :) a tata audi a6 2.8 200 km a autko z 1998 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 ja mam kaszlona burak edyszyn, pomalowany pomaranczowym podkladem, wypieprzone zderzaki, lampy itp, 2 piekne buzki na drzwiach i silnik 650 cc 24 kunie 42 niutonometry z zarznieta skrzynia ;) , fajnie ze wy wszyscy ponizej 18 macie takie FURY, ale najfajniejsze jest to ze wasi starzy to maja a wy sie tym chwalicie jak by bylo czym ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Zmian z ROVER-a 216 gti na NISSAN-a Primere 2,0 TD 2000rok. A następny będzie różowy trabant :icon_evil: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 ja mam kaszlona burak edyszyn, pomalowany pomaranczowym podkladem, wypieprzone zderzaki, lampy itp, 2 piekne buzki na drzwiach i silnik 650 cc 24 kunie 42 niutonometry z zarznieta skrzynia :icon_mrgreen: , fajnie ze wy wszyscy ponizej 18 macie takie FURY, ale najfajniejsze jest to ze wasi starzy to maja a wy sie tym chwalicie jak by bylo czym ? :icon_rolleyes: dobrze młody prawi ... :notworthy: wódki mu polać w nagrode ;) :icon_mrgreen: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 FIOLETOWA ŻABA znaczy się Renault TWINGO 1996CZERWONY Koreaniec znaczy się Daewoo LANOS 2002 oba moje oczywiście współwłasność z wybranką mego serca znaczy się Żoną pozdrawiam przy okazji posiadaczy kultowego pojazdu TWINGO :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 pozdrawiam przy okazji posiadaczy kultowego pojazdu TWINGO :notworthy: Twingo rlz, zwłaszcza z bananowymi elementami wyposażenia :evil: :banghead: :D Tylko sprzęgło ma beznadziejne jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 ja z tym kaszlonem to na serio :D posiadam taki wynalazek tylko skrzynia padla od ciaglego latania bokami :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielmk2 Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Moja 4 kołowa skarbonka to vw golf mk2 1.6 TD.Ocencie sami:pod tym linkiem jest temat z nim:pp http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=80385 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi