cezsek Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 (edytowane) Mercedes nie musi być skromna... ...chociaż reflektory to pomyłka... ...ale Mercedes nie musi być skromna... Edytowane 3 Marca 2012 przez cezsek Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Patrząc na tego Merola ogarnął mnie filozoficzny nastrój. Środek przywodzący na myśl Maybacha "delikatnie" kontrastuje z siermiężnym nadwoziem samochodu, które zdaje się potwierdzać wysoki status właściciela wśród okolicznych wiosek. Na szczególną uwagę zasługują "brewki", które nie tylko drastycznie podnoszą atrakcyjność nadwozia, ale przede wszystkim pełną funkcję psychologiczną podczas zajeżdżania pod remizę w sobotę wieczorem. To samochód dla prawdziwego Casanovy - na tylnym siedzeniu bez trudu zmieszczą się trzy niewiasty o kształtach Ewy Sonnet, do bagażnika 2 koła zapasowe na wypadek uszkodzenia niskoprofilowej opony podczas przejeżdżania przez grabie porzucone przez ogrodnika. Warto również zwrócić uwagę na dźwignię zmiany biegów o futurystycznym kształcie, która przypomina penisa Robocopa. Na ostatnim zdjęciu widać, że sprzedający zadbał o bezpieczeństwo: dodaje oryginalną kierownicę z poduszką powietrzną. Osoby dbające o wysoki poziom bezpieczeństwa nie mają się jednak czego obawiać - poduszka z pewnością drugi raz nie wystrzeli! Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vega_k Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Ja tam nie lubię mercedesów...W mojej A-klasie po 6 tys. km wysiadły hamulce - pompa i serwo (?) mało się nie zabiłam kiedy w czasie włączania się do ruchu z podporządkowanej nagle hamulec odmówił współpracy...nigdy więcej mercedesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Ja tam nie lubię mercedesów...W mojej A-klasie po 6 tys. km wysiadły hamulce - pompa i serwo (?) mało się nie zabiłam kiedy w czasie włączania się do ruchu z podporządkowanej nagle hamulec odmówił współpracy...nigdy więcej mercedesaA-klasa to nie mercredes. To taki tani wyrób dla chcacych sie wyróznic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vega_k Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Wyróżnić? Brzydkie toto - czym tu się wyróżniać? Kupiłam, bo sprzedawca był dobry - merc miał być solidny, bezpieczny... bardzo szybko go sprzedałam. Jedyna zaleta - szybko poszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Kupiłam, bo sprzedawca był dobry - merc miał być solidny, bezpiecznyProszę Cię... być mechanikiem w ASO mercedesa to jedna z najpewniejszych posad, jakie są. Roboty na pewno nie zabraknie :) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vega_k Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Proszę Cię... być mechanikiem w ASO mercedesa to jedna z najpewniejszych posad, jakie są. Roboty na pewno nie zabraknie :) Hmm... dlaczego nikt mi nie powiedział tego wcześniej? Dobra, wiem, nie było mnie na forum - jak teraz będę zmieniać samochód, to przyjdę się zapytać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIL Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 (edytowane) Niedługo wychodzi nowa A klasa. Już nie będziecie mówić że to nie mercedes jak zobaczycie jej sexy kształty.Aktualna A klasa ma sporo wspólnego z ... Coltem. Tak jest, z Mitsubishi. Popatrzcie na bryły nadwozia, porównajcie. I wszystko jasne. A były takie 16dziewiątki 200 turbo. Łah, malinowo. Miały wykurwienie. Edytowane 4 Marca 2012 przez BIL Cytuj Ludzi sie hoduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu_85 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 A jak tam uważam że merce chwytają za serce. Jeżdze już 3 lata W210 ponad 50tys km i praktycznie wymiana czesci eksploatacyjnych tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIL Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 A jak się mają sprawy z "rudą" ? Kładziesz lachę czy już po blacharce ? Cytuj Ludzi sie hoduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 (edytowane) Ja się może wezme za mojego W140, tzn kompletna renowacja od A do Z. Blacha i te sprawy :icon_twisted: Silnik 3.2 231KM, felgi 18 cali, w planach byłaby kompletna renowacja, lakier czarna perła, szyby smoła, felgi 20 carlssona, tył lampy może led a przód clear, a wyglądałoby to wszystko tak: Musze jeszcze usiąść i się zastanowić "czy warto" bo to tylko 3.2 i przy późniejszej odsprzedaży może być problem, bo każdy na niedziele woli 5 litrów. Koszt takiej kompletnej renowacji(czyli doprowadzenie do stanu bardzo dobrego) od 10 tys zł w góre. Dodam że auto użytkuje na codzień, spalanie w trasie 14-16 litrów w zależności od nogi, w mieście w okolicach 20-23 litrów.Nigdy nie spalił mi poniżej 13.5 litra i nigdy powyżej 23 l . Chociaż kusi mnie projekt typu W124 kombi z wrzuconym silnikiem M119(5.0 320KM) i styl "cichociemny" :notworthy: Edytowane 3 Maja 2012 przez WLD_Wlodi Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepesz Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 (edytowane) http://allegro.pl/me...2879848256.html Czy jest ktoś z Wrocławia kto (za opłatą) obejrzał by to auto ?Może już ze zdjęć coś widać co powinno odstraszyć ? Edytowane 26 Grudnia 2012 przez Pepesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 LPG w tym samochodzie nie ma racji bytu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepesz Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 (edytowane) A to już moje by było zmartwienie. Edytowane 27 Grudnia 2012 przez Pepesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ja lubię mercedesy. W szczególności Ninę Mercedez Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi