buba6 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Wywaliłem dzisiaj stare lightbary i założyłem nowe, wszystko było tak samo podpięte, elektryki nie ruszałem, no i wszystko ładnie działało, aż wieczorem gdy zabrałem Tatę, żeby my pokazać, nie świeci się centralny reflektor, po tym jak go otworzyłem, przeraziłem się ile tam jest kabli i przekaźników, wie ktoś co mogło się stać ??!! Motor to Honda Shadow vt750 c2 ‘98r. Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Może poprostu żarówka się przepaliła? Albo bezpiecznik?Zazwyczaj szuka się nie wiadomo czego, a w końcu okazuje się, że to tylko jakiś bzdet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 a wie ktos gdzie szukac bespiecznika? nie swieci i postojowe i drogowe, wiec dwie zarowki musialy by sie spalic ale sie zdenerwowalem w moje urodziny... :icon_mrgreen: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Wszystkiego najlepszego ;) Ale gdzie u Ciebie szukać bezpiecznika, nie wiem... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Wszystkiego najlepszego ;):P Ale gdzie u Ciebie szukać bezpiecznika, nie wiem... :icon_mrgreen:U mnie w Intruderze skrzyneczka z bezpiecznikami jest pod lewym boczkiem.. wiec Buba moze zdejmij boczki, i ew. siedzenie, i looknij co tam widac :) Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 :buttrock:U mnie w Intruderze skrzyneczka z bezpiecznikami jest pod lewym boczkiem.. wiec Buba moze zdejmij boczki, i ew. siedzenie, i looknij co tam widac :bigrazz:no JareG dobrze prawi zdejmij boczki i siedzenie tam zapewne go znajdziesz :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Może jak wyjmowałeś reflektor coś ci sie odłączyło w lampie? Tam jest naprawdę dużo rzeczy do odłączania sie :flesje: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 wlasnie chodzi o to ze ja go nie wyciagalem, nawet nie dotykalem reflektora, bo juz mialem wyprowadzone kable, ktore szly do starych lightbarow Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Palnąłem jak młody :cool: Bezpieczniki rzeczywiście zwykle są pod boczkiem albo siodłem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Palnąłem jak młody :icon_mrgreen: Bezpieczniki rzeczywiście zwykle są pod boczkiem albo siodłem :icon_mrgreen: spokojnie, to na pewno nic większego. miałem podobny przypadek. okazało się że to bezpiecznik. przy montażu zrobiłem zwarcie i po bezpieczniku. sprawdź żarówki sprawdź bezpieczniki czy nie przepalone i wtedy może okazać się gdzie przyczyna.pzdr :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 (edytowane) Miałem kiedyś tak że nie zawsze świeciły mi lightbary - przycyzna poluzował się kabelek w lampie (w środku). Rozkręciłem zamontowałem i działa.Sprawdź bezpiecznki i żarówki potem mierniczkiem - dopiero wtedy będzie można powiedzieć coś więcej. Pozdr. Piotr Edytowane 29 Grudnia 2006 przez bodman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 dzisiaj wymontowalem zarowki z samochodu i przelozylem do moto, okazalo sie ze i postoj i drogowe sie spalilo, bespiecznik jest caly, dziwne... Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 własnie jak już pisałem, ja juz mam lightbary, wymienialem je na nowe, podpiete byly do jakiegos przekaznika umieszczonego w lampie, a zasilanie lampy idzie z zewnatrz i do zarowek, nie idzie przez ten przekazniki, podejzewam ze jest on do wylacznika podpiety. Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek73 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Bezpieczniki masz w osłonie z prawej strony ,uważaj na gumki do zapięć bo lubią się gubić i warto je przesmarować bo później bez bólu je ściągasz. też ich się naszukałem w najgorszym momencie .prześlij zdjęcia sfego cacka na priwa bo jestem ciekaw ile ci go zostało po tylu aukcjach na alegro i ciekaw jestem jak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 jestem ciekaw ile ci go zostało po tylu aukcjach na alegro i ciekaw jestem jak wygląda hehehe, widze ze sledzisz rynek :( fakt, duzo wyprzedawalem czesci z mojej shadowki, bo mi duzo sie nie podobalo, jestem wybredny jezeli chodzi o dodatki, mam swoja wizje i tak ma byc, na najblizszy weekend jade do domu, to zrobie fotki, bo uz motor jest prawie kompletny, jeszcze zostalo mi wymienic oprzyzadowanie kierownicy na hromowane, przewody wsadzic w chromowane kondomy, itp. ale ogolny arys jej juz gotowy :wink: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi