JonekBP Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Kuźwa wy te podzespoły ze zdjęcia malowaliście spreyem?? :D :) :) Ludzkie pojęcie nie zna granic :evil: . Dziś mnie przy tym nie było,ale to nie jest nic złego ty to pewnie wydał byś fortune na jakas farbe żeby pomalować zew. warstwe silnik lol :|:|:| Pozdrawiam Jonek :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaju3 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) za farbe 100zl ale za lakiernika fortune Edytowane 28 Grudnia 2006 przez czaju3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Papier ścierny, pasta auto-max, filc i wiertarka. Tak bym to widział :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 no chłopaki bez przesady.. rama do piaskowana a tu wyskakujecie ze sprejami :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 (edytowane) no spreyem :biggrin: a co niby żle?? trzeba umiec jeszcze malować sprayem. a co moze powiesz mi ze po moich owiewkach widac ze były spreyem malowane?? ja na te podzespoły położyłem od 5 do 8 cienkich wastw tego spreya wiec bedzie dobrze :( :) nie boj sie;] Spray to nie to samo co lakiernik, nie ta twardosć lakieru i wytrzymałość na warunki atmosferyczne, ale daje rade, jak się dba. Ja całego swojego Simsona spray`em pomalowałem w tym zbiornik i pokrywy boczne lakierem metalic. Mi się podoba a efekty można zobaczyć na bikepics. :crossy: Edytowane 29 Grudnia 2006 przez gajoss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 dobry sprey niejest zły;] ja owiewki malowałem spreyem i ewekt był zadawalający :icon_eek: :bigrazz: i tak jak zrobie moto to idzie na sprzedaż;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 i tak jak zrobie moto to idzie na sprzedaż;]to sa wlasnie polacya potem ktos to kupi i sie nadzieje jak ja z simsonem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 to sa wlasnie polacya potem ktos to kupi i sie nadzieje jak ja z simsonem.... Jakbyś trafił na mojego to pewnie byś myślał że był malowany u lakiernika. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Polecam spray MOTIP. To praktycznie lakier samochodowy i w dobrych warunkach przy malowaniu mozna uzyskac bardzo dobrą trwalosc:)TEstowane :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ja malowałem MOTIPEM ramę w Suzuki (polecił mi ten spray Dibo) i ładnie się trzyma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 to sa wlasnie polacya potem ktos to kupi i sie nadzieje jak ja z simsonem.... Jakbyś trafił na mojego to pewnie byś myślał że był malowany u lakiernika. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Jakbyś trafił na mojego to pewnie byś myślał że był malowany u lakiernika. ale niechodzi mi nawet o to samo malowanie, tylko o to ze 80% polakow jak chce sprzedac motor to zrobi go na odpie.... sie, i historia bedzie jak z moim simsonem, pol roku grzebania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 (edytowane) ale niechodzi mi nawet o to samo malowanie, tylko o to ze 80% polakow jak chce sprzedac motor to zrobi go na odpie.... sie, i historia bedzie jak z moim simsonem, pol roku grzebania. Ja kupiłem Simsona rozwalonego w każdym calu, ale takiego chciałem i za takiego zapłaciłem odpowiednią cenę. Oczywiście wyszło kilka "min" podczas naprawy, ale jestem zadowolony z zakupu. A że dużo ludzi robi "na sprzedaż" to wiem bo sam nieraz wpadłem. :) Edytowane 29 Grudnia 2006 przez gajoss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 ej jimmy a co ja go robie na "odpie.... sie"?? typie ja go maluje motip`em a on jest jednym z najlepszych sprayów;] więc ?? jakbym robił na "odpie.... sie" to bym nie odawał ramy do piaskowania!! więc moze czasami pomyśl;] bez obrazy oczywiscie ale nie lubie takich odzywek! więc PEAC!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 to teraz kupcie sobie jescze spray bezbarwny i psiknijcie ze dwie warstwy, ja tak malowalem wahacz , najpierw kilka warstw srebzanki w sprayu a potem sray bezbarwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi