pikus91 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 malys ma racje jesli masz wal na stole to oddaj do zakladu niech go sprawdza ale gdbym u mnie tak by bylo jak opisuje to bym latal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Tiaaa.... Ty masz jakas marna DT80 gdzie okresu miedzy remontem a remontem nie liczy sie w motogodzinach tylko w km ale spx wiesz lepiej.... Oberzyj rysunek i dopiero powiedz o tym twoim luzie.... Ewidentnie ma wyrobione boki w korbie a srodek dobry... Ja bym sie nie bawil i kupil nowa korbe. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Tiaaa.... Ty masz jakas marna DT80 gdzie okresu miedzy remontem a remontem nie liczy sie w motogodzinach tylko w km ale spx wiesz lepiej.... Oberzyj rysunek i dopiero powiedz o tym twoim luzie.... Ewidentnie ma wyrobione boki w korbie a srodek dobry... Ja bym sie nie bawil i kupil nowa korbe. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) jak chcesz miec pewnosc ze przelatasz cały sezon bez problemow i moto nie padnie w polowie to zrob tak jak powino byc odrazu nowiutka korba tlok lozyska itd wtedy bedziesz wiedziec na czym stoisz pozdro jesli cie oczywiscie stac :icon_biggrin: na taki remont :buttrock: Edytowane 26 Grudnia 2006 przez zysio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 przyłącze się do tematu chciałbym się zapytać z ciekawości ile stoi korba do jakiegoś japońskiego sprzętu chodzi mi o 2T pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Korba to koszt okolo 400 zl. Tlok ponizej 400zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer5 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 http://www.olekmotocykle.pl/index.php?site=main&idK=70&idP=0 tu jest sklepik ale dość drogiznajdziesz korby prawie do wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi