spman Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zrobiłem sobie prezent gwiazdkowy i dniem 23 grudnia 2006 stałem sie posiadaczem tej oto pieknej F3 http://allegro.pl/item146783221__honda_cbr..._f3_1996r_.html Co prawda nie ma kierunkowskaza ale silniczek chodzi jak złoto i jezdzi sie bosko.Mimo ze dzis jest chłodno to nawinąłem 80km ubrany jak bałwan:) To najpiękniejsze święta w moim życiu :rolleyes: Pozdro :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ładny sprzęcik:) gratuluje!! P.S. chyba jest dział do zamieszczania takowych informacji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Gratulacje i miłego śmigania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezik Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ojej piękna F3... ale czy dasz sobie rade z taką mocą. może lepiej niech Ci ją zdławią do 15 KM żebyś sobie krzywdy nie zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Gratuluje super prezent :biggrin: ,piękna maszynka.Śmigaj póki można. Pozdrawiam Zomb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 O ile będziesz miał troche oleju to nie wrównasz tego kierunku z drugiej strony. A poza tym to już smak japońskiej sport technologii więc musisz to moto traktować z szacunkiem bo sprzęt porywisty i niewiadomo kiedy Cię poniesie. Dobry wybór :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Hehe, wysyp Hond w te święta. Ja mam Afrykę od 22'go w garażu :icon_mrgreen:. Pozostaje gratulować, i śmigać bezpiecznie ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dargo Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Widzę że Hondy górą w te święta - życzę aby dobrze służyła.pozdrawiam Edytowane 24 Grudnia 2006 przez Dargo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ojej piękna F3... ale czy dasz sobie rade z taką mocą. może lepiej niech Ci ją zdławią do 15 KM żebyś sobie krzywdy nie zrobił. musisz to moto traktować z szacunkiem bo sprzęt porywisty i niewiadomo kiedy Cię poniesie. Dobry wybór ;) tak, i jeszcze kamizelke kup odblaskową :icon_mrgreen: nie sluchaj tylko sie integruj z wroc-moto-zjebami do sezonu i od marca dajemy ognia! szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ FZS600 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 ;) rgatuluje sprzęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merida125 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 super prezet (mi by sie pod choinka nie zmiescil :flesje: ) gratuluje :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 naprawde pogratulowac :flesje: :icon_razz: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 no to masz "wesole swieta". Niech sie dobrze sprawuje i ma zawsze pelen bak :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Super maszynka :D teraz ognia i do przodu :D marzy mi się taka niunia :D:notworthy: pozdro i gratuluje :notworthy: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi