ANDY Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 A ja na poważnie.Jeden z moich kolegów z konieczności ( jeszcze nie zbudowany garaż) trzyma motocykl w salonie. Najpierw był nim Maruder 800 (spory motocykl) obecnie VL 1500 (jeszcze wiekszy) . Zaakceptowała to rodzina oraz pies z kotem. Przyznam że jak On robi spotkanie u siebie, to z przyjemnością sobie popatrzę. Szczególnie teraz zimą. Uciążliwych zapachów nie stwirdziłem. A tak na marginesie to wcale nie benzyna tak bardzo śmierdzi. Któregoś razu po wstawieniu motocykla do garażu na drógi dzień coś strasznie śmierdziało. BYŁO TO KOŃSKIE G....NO. Obecnie coraz rzadziej,ale też można toto rozjechać. A śmierdzi naprawde okropnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Spałem w tym pokoju więc następnego dnia obudziłem się z masakrycznym bólem głowy i zbierało mnie na pawia :bigrazz: ... to od oparów z resztek paliwa w gaźnikach.Kwestia przyzwyczajenia. Ja od lat śpię w towarzystwie skuterka (przedtem była MZ-etka, a jeszcze wcześniej Ogar) i żadnych dolegliwości nie stwierdziłem. Uciążliwych zapachów nie stwirdziłem. A tak na marginesie to wcale nie benzyna tak bardzo śmierdzi.Też prawda. Dużo bardziej śmierdzący/trujący jest np. dym papierosowy. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 fajnie macie a ja nawet nie moge u siebie w pokoju trzymać mojej nowej przedniej felgi wypolerowanej i pomalowanej. Opony jeszcze na niej nie mam a i tak nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) :) Coo??!...Masz tak mały pokój :) czy jakaś kobiszcza siła wyższa ci zabrania??!Oświeć :) - dlaczego nie możesz??? ...i jeszcze:- A to jedno z domowego parkowaniamoto w domuZimą, aż miło :) i tylku dupę ściska że nie można polatać... :) pzdr! Edytowane 26 Grudnia 2006 przez vmax-r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi