Klaus Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 witam no jak w temacie - zanim zamówię sobie jakiś inne mocowanie (no najbardziej mi się podoba indian albo HD) z moim rostawem śrób - to chwila minie (bo w polsce jak na lekarstwo tego typu spraw). Ukończę do tego czasu cały motocykl - i pyatnako czym skleić odlew - jakiś poxipol możee/ pozdrawiamklaus a wszytko przez nową kierownicę - calowa - ale ten cal to polski jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Nawet nie probuj kleic chyba ze tylko na pokaz chcesz miec moto gotowe wszelkiego typu kleje sa na elementy nie obciazone dynamicznie a kiera do nich jakos nie nalezy ale jesli bys juz musial to uzyj DEVCON inaczej zwany plastik metalem ale koszta sa troszeczke duze lepiej spawac a jest to mozliwe i lepiej wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 no nie darco - chcę tylko żeby się trzymało jak będę mocował resztę rzeczy - bo zanim znajdę kogoś w usa co mnie kupi i prześlę to chwila minie a nawet 2 chwilenosz qrwa mać - co mnie podkusilo aby do*ebać śrubę hmmmmmmmmmnie mogę znieść swoich własnych myślipozdrawiamklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 siemka jak rozumiem ukrecilec srube ktora wystaje z risera tak??? jedyne wyjscie to uciac wywiercic nowy otwor nagwintowac dobrac taka sama srednice jak ta stara i po temacie. mozna zrobic jeden lewy jeden prawy gwint mozna pokusic sie o wkrecenie na klej czerwony do gwintow tej nowej sruby w riser lub poszukac frezera i z nim wymyslec jak zamocowac nowa srube w riserku i moze na cieplo ja wbic ale z frezem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 wiem o czym mówisz - kupiłem kierę polską i po dociśnięciu max riserów był mały luzik ... bo kierała jest robiona z rur wg PN czyli cal=25 mm, a normalnie ma 25,4 mm.. ja pod risery dałem kawałki puszki po piwie i spokój... Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 nie nie ukręciłem śruby - pękł dekiel od riser-u - a dałem taśmę izolacyjną o 2 warstwy za dużo ale może teraz jak przyjdzie nowy dekiel - to dam pewnie puszkę bo najcieńsza się wydaje - albo taśmę - tylko że trochę. pozdrawiamklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi