cypherius Opublikowano 21 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2003 no comments - maniacy planowania glowicyz3us wloz sobie cos mocniejszego - jakis silniczek wiekszy popytaj moze ktos ci cos doradzi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2003 Kondon, musisz poważnie popracować nad "spszentem" :lol: Motoryna, jak widzę w Twoim obecnym podpisie, szła chyba szybciej niż Romet (67 km/h, co nie?). :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 22 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2003 Nie no Z3US wiesz... twoj motorek, psuj go sobie mi nic do tego. Tylko nie pisz glupot ze splanowanie glowicy nie zmniejszy ci drastycznie zywotnosci silnika Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUSH Opublikowano 24 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 Coś ci nie pasuje greedo ? Jak coś sie robi to z głową, planowanie głowicy ciągnie za sobą inne modyfikacje takie które niepozwolą na uszkodzenie silnika. 1. nie ma ocpcji by zrobic tuning takiego silnika tak by wykrzesac z niego 5KM (z Simsona tak ale nie z Rometa) 2. _Kazda_ ingerencja majaca na celu zwiekszenie mocy czy predkosci skraca jego zywotnosc. to moze ma ktoś jakieś info na temat rometa 50-T1????????????? Nie wiem skad ale mam oryginalna instrukcje obslugi do 50-T-1 i 50-TS-1. Skanera nie mam ale jak bys zapodal normalny adres to moge Ci podeslac jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 24 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 Da się 2 krotie zwiekszyć moc wiec jeżeli na wstepie mam te 2.5 konia to zaden problem wycagnąc z niego te 5koników! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 24 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 Kondon napisz jak chcesz to zrobic - NoS ? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 24 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 nie lubie sie powtarzać ale dobra! 1.planuje głowice-to juz mam zrobione!2.poleruje wszystkie kanały w cylindrze!3.planuje tłok o 2mm od dołu!4.powiekszam okna wydechu i ssący o 1.5mm!5.Kupuje sportowa swiece do malucha!!!!!!! To wszystko! moze nie bede tym jeździł 6 lat tylko 5lat ,ale co tam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi