xenon Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) Termometr oleju ja przy swoim sprzęcie mam takowy termometr ze sklepu Louis www.louis.de termometr jest firmy RR i kosztuje niestety aż 50 euro. ale jest też druga firma Moto Detail - 30 euro. Poszukaj pośredników w Polsce którzy handlują rzeczami z Louis'a. Ja w ten sposób kupiłem kask Lazer Vertigo i mimo ceny takiej jak w katalogu dostałem poza tym gratisy ;) znalazłem nawet nr tel do tego gościa od mojego kasku. z tego co pamiętam to zajmował się sprowadzaniem tego staff'u. nie wiem czy jeszcze to robi. dla zainteresowanych mogę napisać ten nr. na GG. ja znalazłem gościa na allegro. Edytowane 28 Grudnia 2006 przez xenon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marciniak Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Gratuluje, ladny sprzet i w jedynym sluszynym kolorze, czerwonym.Tez kiedys marzylem o bandycie i juz nawet po takiego jechalem do Monachium ale mi ktos go sprzatna sprzed nosa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 http://moto.allegro.pl/item153868613_motoc...gwarancja_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volks Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Gratuluje dobrego wyboru. Motocykl jest naprawde swietny, trwaly przedewszystkim. Ja nie mialem z nim zadnych poblemow. Niestety z wielkim zalem go sprzedalem bo szukam czegos mocniejszego. moze B12 :icon_mrgreen:. Zawsze jak znudzi ci sie wersja S mozesz na ebayu.de kupic fajna lampe do streeta. Pozniej ci przesle linka do aukcji, efekt naprawde swietny i lampa niedroga. Pozatym przerobka nie wymaga zadnego wysilku. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Gratulacje :rolleyes: Dobry sprzet, miałem poprzedio takiego i byłem zadowolony :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Termometr oleju ja przy swoim sprzęcie mam takowy termometr ze sklepu Louis www.louis.de termometr jest firmy RR i kosztuje niestety aż 50 euro. ale jest też druga firma Moto Detail - 30 euro. Poszukaj pośredników w Polsce którzy handlują rzeczami z Louis'a. Ja w ten sposób kupiłem kask Lazer Vertigo i mimo ceny takiej jak w katalogu dostałem poza tym gratisy :icon_mrgreen: znalazłem nawet nr tel do tego gościa od mojego kasku. z tego co pamiętam to zajmował się sprowadzaniem tego staff'u. nie wiem czy jeszcze to robi. dla zainteresowanych mogę napisać ten nr. na GG. ja znalazłem gościa na allegro. http://allegro.pl/item153869053_motocyklow...gwarancja_.html a taki? Chyba też się nada? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*endrju* Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 To ten sam link co wyżej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi