granat Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 A nie, 2,5 tyska, nie jest zle....Żurek, odpadasz w przedbiegach:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Aj tam odpadasz, jakąś "tolerancje" było by można przyjąć :flesje: Szczerze to aż się zdziwiłem, że tak tanio :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 To spuścił z tonu, wcześniej za 3500 nie osiągnęło ceny minimalnej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Wartosc składaka mysle ze ok. 1,5 tyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Mam pytanko - ile może być wart silnik NSU 98 kompletny w nawet dobrym stanie? Lata późne 30-te, `39 czy coś takiego. Foty nie mam narazie. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Kompletne Zachsy 98 chodza od 300 w zwyz, realna wartosc to 350-400, podejrzewam ze to podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Mhm. Dzięki. Kolega ma takie cudo, myślę od niego to "wyciągnąć" i pogonić za jakieś gadżety do Janka. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Warte tyle ile ludzie sa sklonni dac, wystaw na allegro i zobaczysz ile dzis za to mozna wydebic :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 (edytowane) O w pytę, ale się uśmiałem z tej aukcji: http://allegro.pl/nowy-kranik-paliwa-shl-1...1376238690.html :banghead: Co za kretyn. Nie dość że opakowanie i producenta widać to na nim jeszcze metka z ceną sklepową 23,00. :icon_mrgreen: Ale oryginalny i epokowy.... Tia.... Często bywam w tej odlewni gdzie produkują te kraniki, szefa znam bo nie raz z nim biznes robiłem. Edytowane 23 Grudnia 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimaxDJ Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 A jeszcze większy kretyn to ten człowiek,który to kupił :icon_mrgreen: No chyba,że to jakiś "słup" tego geniusza handlu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Kolejny extrawagancki marzyciel http://allegro.pl/wsk-125-unikat-100-orygi...1381915875.html swoja bez papierów oddam za połowe ceny, tanio tylko brac!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimaxDJ Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Ładna sztuka,ale cena abstrakcyjna :icon_razz: Coraz więcej poszukiwaczy frajerów na tym allegro :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Jakiś czas temu kumpel kupił ojcu jako prezent taką WSK tylko że czerwoną za 300PLN. Full papiery włącznie z rachunkiem zakupu i instrukcją. Jeszcze jechałem nią wtedy 15km do domu, nocą w śniegu bo nie mieliśmy transportu. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Fajna Fumcia. I niedaleko mnie, 50km. http://allegro.pl/wfm-125-1959-rok-i1377042215.html Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 (edytowane) Jestem w szoku!!!!!Allegro oszalało! Ceny z kosmosu! Brakuje dopisku-JUNAK-IŻ-PROM COLOMBIA- http://allegro.pl/blachy-boczki-orginalny-...1379355932.html Własnie przejrzałem alledrogo i okazało sie ze jestem miliarderem, jak za głowice skośna do WFM krzycza 100,-a za kgołe kartery do WFM 200 to ide na emeryture:] Edytowane 27 Grudnia 2010 przez granat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi