shipp Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Miałeś dużo szczęścia :) Strach pomyśleć, gdyby taki dyszel wbił Ci się w puszkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 (edytowane) Każdy z nas coś wie. Ja wiem jedno. To co się dzieje to paranoja! Rolnicy - bo to jest główny temat swe płógi, i inne urzadzenia przyczepiają na podwórzu i ok. Ale jak już wjadą na droge zajmują nawet 4/3 powierzchni. Większość z nich (chodzi mi o maszyny) i tak stoi pod chmórką. Wiec co po co zaczepiac to w domu jak można na polu, a po skończonej pracy wystarczy odczepić i niech ciągnik wraca pusty. Ile oszczędności na benzynie. Ale każdy sie boi że mu zap*****lą. Oszczędzając na benzynie mógłby teoretycznie więcej zarabiać. Kupił by blokade na koło nawet sam łańcuch z kłudką posinny wystarczyć ale oni nie chcą. Swoją droga to kto to by to za****dolił. Ile to może być warte a ile przy tym zachodu. Co do leżących na drodze to jest meksyk. Poturbujesz takiego idziesz przez to siedzieć, a on jak wyjdzie ze szpitala lub nie będzie aż tak mocno poturbowany to narąbie sie, znów położy na drodze i zapomni że coś miało miejsce. Jesli takiego zabijemy to ładnych pare latek za kratami, a on niezauważy że zginą. PARANOJA P.S. Gratuluje zachowania zimnej krwi. Sam dobrze wiem co to oznacza. Edytowane 22 Grudnia 2006 przez filon89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 [...] Co by było gdyby nie było ABSów w mercu...;/ Pewnie dobry kierowca w środku, który ABS ma w nogach i wyobraźnię dzięki której nie musi go stosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Większość z nich (chodzi mi o maszyny) i tak stoi pod chmórką. Wiec co po co zaczepiac to w domu jak można na polu, a po skończonej pracy wystarczy odczepić i niech ciągnik wraca pusty. Swoją droga to kto to by to za****dolił. Ile to może być warte a ile przy tym zachodu.Co ty bredzisz? Zostaw swojego motorka na polu, dla pewności wymontuj silnik i zobacz, jak długo postoi. Słyszałeś o takich ludziach, jak handlarze złomem? Ile oszczędności na benzynie. Ale każdy sie boi że mu zap*****lą. Oszczędzając na benzynie mógłby teoretycznie więcej zarabiać. Kupił by blokade na koło nawet sam łańcuch z kłudką posinny wystarczyć ale oni nie chcą.Blokadę na koło? Niby do czego? No i pomyśl, do czego można przypiąć narzędzia w szczerym polu! Ty się nie boisz, ze zaj*bią twój jednoślad? Benzyna... :P Sorry, że odpowiadam, mimo, że temat jest już trochę "wczorajszy", ale takie bzdury to aż w oczy kolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi