pierwoszow Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 ... w pierwszym czytaniu zabrzmiało jakby wyżej wymienieni mieli pierwszeństwo w eilimacjach na żonę...DZIADU ... ciii ... co ma mieć Komandir lepiej niż inni ??? KRISS.G to nie chodzi co Tomek ma mieć,to chodzi o tzw szlachecką " pierwszą noc". :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Tomek, żesz kurdemol, coś Ty się na tą żonę uparł??!! Skuteczniej jest przywiązać sobie kamień do szyi i skoczyć do rzeki :icon_razz:Młody jesteś, korzystaj z życia a nie głupoty Ci w głowie :clap: A co nie widac ze korzysta !Casting niekoniecznie musi byc rozstrzygniety... Żonaci nie moga juz robic castingow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Prot i Gerard von Grodzisk, zostają mianowani Nadzorcami Ruchu Nocnego Między Pokojami. Do tej odpowiedzialnej funkcji nie mogę desygnować żadnego zółtodzioba, tylko doświadczonych wychowawców o specjalności: płeć żeńska w wieku tartacznym :banghead: :lapad: Od tej decyzji także nie ma odwołania!...........Uwaga!!! Casting kandydatek na moją żonę jest aktualny. Przypomnam, że w komisji zasiadają:- Klaudiusz,- Street,- Prot,- Gerard,- Shadok.Działania komisji ograniczają się do zadawania pytań. W razie, gdyby wyłoniona kandydatka nie została przeze mnie zaakceptowana, wraca do komisji która będzie mogła już nie tylko rozmawiać... :lapad: Rozkaz podpisał:Baaaczność!Hetman Kamandir KulikSpocznij! No i jak tu nie "spamnąć" ... Dziękujemy w imieniu służby za okazane zaufanie. Migracja nocna to wieczny kłopot dla właścicieli pensjonatów, campigów etc., tudzież dla współlokatorów nienależących do braci motocyklowej. Zobowiązujemy się z Gerardem von Grodzisk do sumiennego wypełniania powierzonych nam obowiązków. Łącznie z opiekowaniem sie odrzuconej przez Kamandira kandydatki. Oby ich było dużo :banghead: Skoro EKG przyjezdza tak licznie - ja nie wiem czy sie pojawie moze jedynie na chwile z boku i na 100% sam... Nie pojaw się a dowiesz się co to jest jesień średniowiecza ... :lapad: Dzięki komu zostałeś Misterem Forum, co ? Niewdzięczniku !!! :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Żeń się Tomaszu Żeń a jak się już ożenisz to bractwo będzie miało żonę :banghead: p.s. a co jak pytający będą lepiej pytać niż nasz oblubieniec ?? :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) sorry Edytowane 26 Stycznia 2007 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Nie pojaw się a dowiesz się co to jest jesień średniowiecza ... :biggrin: Dzięki komu zostałeś Misterem Forum, co ? Niewdzięczniku !!! :biggrin: Przekonales mnie ! jesli nie bede w tym czasie we Wroclawiu to stawie sie na zlot i walne zebranie EKG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 P.S. Na chwilę obecną niezmiennie przewiduję swoje przybycie, choć konkretów nie podaję bo życie samo pisze scenariusze... też jedziesz żony szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 też jedziesz żony szukać? Sama doskonale wiesz, że nie głupoty mi w głowie, kurcze szukać kuli u nogi... Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) też jedziesz żony szukać? Hmm no to ja mam propozycje :biggrin: może by tak na podsatwie bazy danej naszego forum i innych motórowych stworzyc biuro matrymoniale z profilami osobowymi wszystkich stanu wolnego i wtedy ladnie komp dobierze pary co kto i do kogo :icon_mrgreen: proponuje probny rozruch na zlot w Toruniu zrobić i wtedy Tomek Kulik i inni chetni napewno beda mieli kaloryfer pod kordła :bigrazz: :icon_razz: ktoś chetny do pierwszej pozycji w biurze matryminialnym 2oo ??? czołem Edytowane 29 Stycznia 2007 przez Ruleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Juz mnie glowa boli na mysl o bani jaka bedzie na wyjezdzie. :icon_question: Kamandir KUlike i reszta.Ciekawe czy dojazd do Torunia bedzie rownie emocjonujacy i obfity w zdobyczne lusterka dla niektorych :icon_twisted::D jak dojazd od Borek 2006 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 DrSpławik zgłasza gotowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Witam nie wiem czy ekipa z Chełmna sie wypowiadała ale stawimy się napewnoPozdro Buli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Się po części wypowiedziała ....ano i potwierdziła swój udział :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Ruchy jakieś bo nam temat ucieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Ruchy jakieś bo nam temat ucieka. A co Ty chcesz za ruchy? Wszystko jest ustalone przeciez...Jezdziemy do Torunia 23/25.03, noclegi sa w Forcie IV, kto chce nocleg to nalezy wpisywacsie na strone w necie aby dopisac sie do listy z info na temat wyzywienia i juz...Co do spotkania sie w celu ruszenia kolumna do Torunia to proponuje umawiac sie na kilkadni przed wyjazdem bo teraz to mozemy sobie dlugo i namietnie tylko pogadac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi