Bartas Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Wiec pojade, i pic bede. PS moze jakis tomik rymowanek wydamy w zwiazku z tym wyjazdem :icon_biggrin: . Bedzie za co pic :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 LUDZIE STRONA SPAMU DZIENNIE FINITO JAK SIĘ NIE USPOKOICIE DO MARCA DOSYPIĘ WAM W TYM TORUNIU OPIŁKÓW DO OLEJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Pij bracie, pij na zdrowie jutro Ci sie humor przyda ........Chcesz pic - popros a bedzie Ci dane.Wypiles - popros o jeszcze :wink: Nie piles ? - kierowca :D Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Jeśli ktoś prowadzi listę to proszę mnie dopisać.(ze spankiem)Pociągniemy z Marciskiem chorągiew południowo-zachodnią. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Jeśli ktoś prowadzi listę to proszę mnie dopisać.(ze spankiem)Pociągniemy z Marciskiem chorągiew południowo-zachodnią. ;)Wpisz sie sam, nie zaluj sobie ;) ;) Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Rozumiem Jareg żeś ty wielki organizator który poprowadzi wielką bitwe z ludem. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Rozumiem Jareg żeś ty wielki organizator który poprowadzi wielką bitwe z ludem. :crossy:Organizatorem jest autor tego watku. Ja mu tylko nieco pomagam :clap: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Astarte i ja już wpisani, ale jakoś widzę mało osób z tzw trzonu EKG, a w końcu propozycja wyjazdu padła na śledziku EKG w Szynku. Wpisywać się staruchy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryb Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Ja również się zapisałem wraz z kilkoma osobami:) pzodrDo zobaczeniaharyb Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zapisałem się :buttrock:. Oby zima nie przypomniała sobie o nas wiosną.JareG, a czy od strony W-wy nie da się skręcić w Żółkiewskiego i za wiaduktem w 1. w prawo i chyba wyjedzie się prosto na fort?pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 JareG, a czy od strony W-wy nie da się skręcić w Żółkiewskiego i za wiaduktem w 1. w prawo i chyba wyjedzie się prosto na fort?Jesli 'za wiaduktem w 1 w prawo' rozumiesz _zjazd_ z wiaduktu, i potem w lewo (kat prosty, w kazdym razie NIE pod wiadukt) to tak - wyjedziesz wprost na Fort Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Prosze o podanie kiedy jest to spotkanie w Toruniu i ulicy.Nie znalazłem .Zaraz się zapisuje.Może ktoś z Łodzi jedzie i okolic?Razem to inacze jest jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Nie znalazłem . Eeee tam, nie chciało ci się przeglądać 176 postów :icon_question: .A w niektórych z nich wszystko jest dokładnie opisane a nawet są linki do obrazków.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Eeee tam, nie chciało ci się przeglądać 176 postów :icon_twisted: .A w niektórych z nich wszystko jest dokładnie opisane a nawet są linki do obrazków.pzdrCHCIAŁO,CHCIAŁO.Ulice znalazłem,tylko co do daty :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Ostatnia wersja to 23-25.03.2007. Jest podana i na formularzu zgłoszenia i na liście chętnych.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi