Alex_kr Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Romans,To sie nazywa szybkie i skuteczne dzialanie...:icon_rolleyes:Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 No i zjazd rozpoczynajacy sezon jest juz historia (dla niektorych ona jeszcze trwa, bo caly czas wracaja :biggrin:). Mam nadzieje, ze sie podobalo, ze warto bylo przyjechac, etc. etc.Dzieki za pamiatkowa koszulke (zawisnie w jakims stosownym miejscu), no i za male conieco :crossy: Do nastepnego razu :biggrin: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentka00 Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Wróciłam z fortu IV i oczywiście, że się podobało :smile: Ci co mogli dojechali a pogoda również dopisała :crossy: Inauguracja się udała :flesje: pozostały miłe wspomnienia i uwiecznione fotki pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) :) Jakos dotarłem bez zapomnianych dokumentów.Traska do :P super już tak nie wiało jak w Sobotę :D Pamietajcie jakby co to pok nr 7 :P :notworthy:Mam kupon na kiełbasę na ognico jak nikt z forum nie weżmie wystawię na allegro?????????A co. Edytowane 25 Marca 2007 przez jan kalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryb Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) Super imprezka i Bardzo dobra i sprawna organizacja JarkaG i Tomka - Naprawdę ludzie znają się na organizowaniu takich imprez a z Tomkiem to by można było nie jeden dzien i noc przegadać. OGólnie bardzo miłe wrażenia z poznania forumowiczów i wspolnej zabawy:) p.s. Fotki niedługo wrzuce w formie galeri pozdroharyb :crossy: Super imprezka i Bardzo dobra i sprawna organizacja JarkaG i Tomka - Naprawdę ludzie znają się na organizowaniu takich imprez a z Tomkiem to by można było nie jeden dzien i noc przegadać. OGólnie bardzo miłe wrażenia z poznania forumowiczów i wspolnej zabawy:) p.s. Fotki niedługo wrzuce w formie galerii i wrzuce link pozdroharyb :banghead: Edytowane 25 Marca 2007 przez haryb Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 tak krótko powiem WSZYSTKO SIĘ UDAŁO. Dzieki organizatorom całośc wypadła nawet zaskakująco dobrze.Pozdro dla wszystkich.Fotki później tez wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Bylo okie, szkoda tylko ze pogoda piatkowa nei dala mi pojechac w piatek. Ale brawa dla piatkowych hardcorowcow . Peace :icon_mrgreen::D:D:D PS.Rebel o ktorej wywietrzales?? :banghead::D:D:D:D Bylo okie, szkoda tylko ze pogoda piatkowa nei dala mi pojechac w piatek. Ale brawa dla piatkowych hardcorowcow . Peace :clap::D:D:D PS.Rebel o ktorej wywietrzales?? :D:D:D:D:D Bylo okie, szkoda tylko ze pogoda piatkowa nei dala mi pojechac w piatek. Ale brawa dla piatkowych hardcorowcow . Peace :D:D:D:D PS.Rebel o ktorej wywietrzales?? :D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Było mineło, szkoda, bo klimat był naprawde fajny. Ukłony dla Jarka i Tomka za organizację. Fort ciekawy i duży o czym najlepiej świadczy wieczorne zwiedzanie przy świecach ( zabierzcie temu panu świece ). Do następnego zobaczenia Pozdrowienia dla wszystkich. P.S. Już teraz wiadomo kiedy i gdzie narodził się pomysł powstania partii Peace ( PiS ) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Bardzo udana imprezka. Wybawiłem i wypiłem sie za wszystkie czasy :icon_exclaim: Ukłony w strone organizatorów.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Dziekuje wszystkim ktorzy dotarli juz w piatek i moglem poznac osobiscie, reszta w dalszej czesci sezonu.Gratuluje dobrej organizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) Zabawa fajna ... organizacja super ... zwiedzanie Fortu świetny pomysł ... zjazd tylu fajnych maszyn cieszy ... tylko czy trzeba aż tak daleko od domu jechac by sie napić* ?? Hmmm ... _____________________* nachlać, nałoić, upodlić :( Edytowane 26 Marca 2007 przez kriss.g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryb Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Fotki wrzucone do mnie na stronke oto link do galerii:http://www.haryb.zagrosze.net.pl/www/moja/...ezy_moto/torun/ Krótki opis na forum Yamaha XJ: http://www.yamahaxj.pl/forum/viewtopic.php?p=12141#12141 pozdroharyb :icon_mrgreen: Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Było super. Fajnie było wreszcie zobaczyć osoby z forum na żywo. Szkoda, że musiałem wcześnie rano w niedzielę wypylić z fortu, ale cóż... Ojcierzyństwo. czasem zobowiązuje.Oczywiście nie obyło się bez przygód. Jadę sobie, jadę, jadę i w końcu w Płońsku wylatuję na "7". Po przejechaniu jeszcze tak z 2 - 3 km spoglądam na wskaźnik paliwa, a wskazóweczka stoi sobie na "0" :icon_mrgreen:Z prędkością ekonomiczną zacząłęm toczyć się do Zarkoczymia, gdzie silnik zamilkł w chwili wjeżdżania na Statoil :banghead: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Oki to jeszcze tu się zamelduje Dzieki za organizacje .....JarekG ... fajnie to zorganizowałeś ... dzieki raz jeszczeTomek... hehe .. dzięki za asystę..... jesteśmy cali i zdrowi Nowy Nowiutka + ( chłopak lub dziewczynka) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Włosy na rękach spalone od pochodni, kolano wciąż boli od pijackich przytupów (rano się dowiedziałem, że wywijałem obertasy nawet z Barmanką :) ), prawy zawias szczęki przewiany (bo zapomniałem kominiarki :) ), pijacka chrypka powoli przechodzi. Ale co tam. Jak to mówi Michał Koterski:"joł staaaary, było zajebiiiiście..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi