Adam M. Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Moze nie setki, ale kilku na pewno. Teraz odbudowa takiego Zundappa to tylko sprawa pieniedzy, sa warsztaty robiace doslownie wszystko na bardzo dobrym poziomie. Czy moze sprzedales Junaka dla sfinansowania zakupu Wuelki? 🙂 Ja dalej lubie jezdzic wiec bylem zmuszony do zakupu Hondy bo cialo powoli zaczyna odmawiac wspolpracy ze starymi motocyklami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m07m10 Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Przepraszam, jedna literka. Heheh, nie kupiłem, ale ,, kupił" kolega tę WLC. Ja gdybym kupował to KS 600. Ale Junaka, niestety/ na szczęście mam. Obecnie nie mam oporów, żeby nim jechać w dowolne miejsce w Polsce. Ale wał na rolkach, nie na panewce hamuje mnie przed wyjazdami za granicę, pomimo, że już bywałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi