mmatteuszz Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 (edytowane) jestem w potrzebie :wink: na stacji benzynowej znalazlem olej pennasol 2t speed syntetic. kosztuje 20zl i nie wiem czy brac. lepiej to jak pol syntetyk w sumie, ale nie wiem. poradzcie http://www.pennasol.cz/OLEJE/CZ/main.html tutaj macie linka do tej firmy tam jest 2t speed Edytowane 15 Grudnia 2006 przez mmatteuszz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 ja o takim nie słyszałem.... a nie lepiej dołozyc 5 zl i kupic taki mobil 2t http://moto.allegro.pl/item150460590__olej...son_mz_wsk.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 ja chce tylko na syntetyku jezdzic. polsyntetyk nie wchodzi w gre. kupilem tamten olej. pachnie tak samo jak motul 600. mysle ze bedzie dobrze. i tak w nastepnym tygodniu kupie motula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emiel3 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Ja bym się zastanowił dwa razy...zakup Mobila 2T i wiesz co masz :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Przez parę dni jeżdżenia na tym oleju nic się nie rozpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 kup midlanda 12zl 0,6l syntetyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 ja docelowo kupie motula 800 tylko ten kupilem tak zeby troche moc na czyms polatac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Kolejny temat o olejach do 2T. Czy nie umiecie korzystać z wyszukiwarki? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 17 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 chodzilo mi o pilną odpowiedz. a tematu o tym oleju jeszcze nie bylo : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Wiesz ja bym sie zastanowil dwa razy , albo i wiecej jakbym mial kupic taki nie znany . Najleepiej bedzie jak kupisz jak :P is zany i dolozysz pare groszy . Najlepszy jest mobil 2t , castrol r2 motul 600 . !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 A dlaczego się tak upierasz na full-syntetyk? w czymś Ci zawiniły pół-syntetyki? bo ja na pól-syntetykach jeździłem wieloma dwusuwami (od zwykłej WSK, przez RD80 po Husky WR125) i nie było żadnych problemów jeśli chodzi o środek smarny... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Często oleje nieznanych marek są badziewiem i z tąd może być taka niska cena. Napewno przez kilkadziesiąt km się nic nie stanie ale może mieć to jakiś wpływ na późniejszą żywotność silnika. Ja bym sie wstrzymał z jazdą i kupił coś markowego Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reminator Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 wiem ze moze troche nie na czasie ale ostatnio mialem przyjemnosc zapoznac sie z produktami pennasol, i powiem wam ze robia je w tej samej rafinerii co castrol i pare innych uznanych marek. po prostu jak koncza produkowac castrolla i maja zlecenie na pennasolla to leja to samo tylko w inne butelki ...a oto link do producenta: http://www.avista-mineraloel.de/mrd/conten.../30/31/lang,de/pozdrawiamremi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi