agressor Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Witam! Mam pytanie gdzie podlaczyc element termoczuly z termometru zeby mierzyc nim temp. silnika mam tzr 80 z 96. Czy to ma byc gdzies przy chlodnicy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 orginalnie jest to montowane w glowicy mozesz to jeszcze zamontowac tam gdzie juz ciecz wraca do chlodnicy tzn ciecz jest w chlodznicy wychodzi do pompki nasepnie do cylindra i z cylindra do chlodnicy wlasniu tu mozesz zamontowac ale najlepiej to w glowicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agressor Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 a jaki powienien byc optymalny zakres temp. silnika no. od 30 do 50 C ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 jak zagrzany to kolo 100 C ma no moze niepelne . :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurer Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Jak niecałe 100 Stopni? U mnie w Rs normalna temperatura to 70-80C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 a jaki powienien byc optymalny zakres temp. silnika no. od 30 do 50 C ??Optymalny zakres jest taki jaki przewidział kostruktor silnika. Nie zadawaj wyrywkowych pytań tylko powiedz wprost co kombinujesz? to może ktoś ci doradzi coś mądrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi