Marcel RX Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Mam Kawasaki KLR 650 z 89r. Gdzie w tych motocyklach moga znajdowac sie blokady?? I po czym to rozpoznać!!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Jezeli przepustnica ta na ktorej jest iglica i membrana otwiera sie do konca to nie ma blokad, czasami wlasnie w tym miejscu wystepowalo blokowanie motoru w taki sposob ze ta przepustnica nie chciala sie do konca otwierac, wystarczylo zdjac pokrywe membrany, wylamac i zeszlifowac plastikowe ograniczniki.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Mam Kawasaki KLR 650 z 89r. Gdzie w tych motocyklach moga znajdowac sie blokady?? I po czym to rozpoznać!!??a czy w tych większych pojemnościowo motocyklach też je blokują chodzi mi o KLR czy KLX wydaje mi sie i uważam ze takich modeli nie blokowano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 blokuja, KLR napewno jakos do 25 - 28 koni, w raichu mozna takie trafic za nizsza kase Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 A w Stanach dealer za takie blokowanie mialby sprawe w sądzie- na dodatek przegrana :notworthy: Trzeba pamietac ze rozne rocznikowo KLR blokowano w rozny sposob.Te ze Szwajcarii- jak byly blokowane to napewno walkami+ modulem:-((Nie pamietam jak bylo w Niemcach-ktores roczniki zblokowane na 27 kM mialy inne walki, inne blokowano ograniczajac podniesienie przepustnicy, potem na 17 KM dodatkowo stosowano zwezki- co znakomicie podwyzszalo zuzycie paliwa- nawet o 1,5 l/100 km. Nie pamietam jak blokowano te 34 KM wersje.Najlepiej sprawdzic podajac nr VIN u dealera co sie zna i wtedy zapytac.POzdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi