Pawel Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 (faszerowane jajeczka śniły mi się w nocy). Dobrze że faszerowane, bo bym sobie jeszcze coś dziwnego pomyślał Aker ;). Nic już zresztą nie mówię, bo przypomina mi sie nagrane Lysego ;). Tak na sero - jak zwykle fajnie było widzieć Wasze buźki. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Było bardzo sympateycznie. W sumie od Borek nie widziałem waszych ryjków ;) A tak w ogóle do Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Do Dwóch Kół dobiliśmy z Asią dosyć późno i zdaje się, że niektórzy zdążyli już się zmyć, ale i tak fajnie było zobaczyć chociaż część z Was, a także poznać parę nowych osób. :) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Ja chcę powiedzieć, że było mi bardzo miło poznać część z was na żywo :crossy: Wreszcie jakieś realne znajomości, a nie wciąż wirtualna rzeczywistość (yuck :) ). Oby więcej takich sympatycznych spotkań :flesje: Fajka było super :) Pozdrawiam ciepło wszystkich, których miałam okazje poznać i zamienić kilka słów chociaż :) Wesołych świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Przede i (nade) wszystkim zajebiscie bylo zobaczyc nasze forum live :biggrin: (i nie tylko forum)- poznac i "chwile" pogadac z niektorymi :biggrin: .Co do fajki pokoju to byl to swego rodzaju(opłatek ) kto nie rpzyszedl niech zaluje Pzdr. 4 @ll i wesolych swiat :icon_mrgreen: dziadu.... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acha_owca Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 (edytowane) Tak jak napisał Olsen przyjechaliśmy dosyć późno,ale było niezwykle sympatycznie i dziękuje Tomkowi za krótki wykład na temat podstaw nauki jazdy :biggrin: Wesołych Świąt i dużo prezentów!!! :buttrock: Edytowane 22 Grudnia 2006 przez acha_owca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Imprezę zaliczam do bardzo udanych, dużo hałasu, piwa i miłych osób. Kukółka Yaca była przednia, faja kioRy też, ucieszył mnie fakt, że jako Go Naked! byliśmy prawie w komplecie, jeszcze raz wszystkich pozdrawiam i życze udanych świąt i dużo prezentów!! Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi