motoszymek666 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 gratulacje!!! piękna sztuka :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-KTM Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 No to gratuluje Panowie WR-ek. Nie ma to jak YAMAHA, królewska marka :crossy:. Bezawaryjnej jazdy życze. P.S Jesli by ktos potrzebował mam do sprzedania komplet nowych plastików firmy ACERBIS do WR-ki rocznik 03- 05. Cena 300 zł ! Super okazja !!! Zdjecie >tutaj< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Żeby nie zapeszyć, ale gratulacje motocykla. :notworthy: Na pewno się spotkamy w terenie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Właśnie zmieniłem wydech na kompletny higashi. Efekt jest niesamowity.Nie dość, że WRka jest lekka to jeszcze teraz schudła o kilka dobrych kg.Dźwięk jest cudowny, ale co najważniejsze - motocykl dostał niesamowitego kopa szczególnie na wysokich obrotach.Jednym zdaniem: Cud, miód i orzeszki. Porównanie kolanek http://www.bikepics.com/pictures/747385/http://www.bikepics.com/pictures/747387/http://www.bikepics.com/pictures/747389/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Kristi ladny sprzet,podoba mi sie i to bardzo.Tylko jak dobrze zrozumialem to na wiosne go sprzedajesz :wink: Troche szkoda,ale co sobie jeszcze zima pojezdzisz to Twoje :icon_razz: To nic mi nie pozostalo jak zyczyc szerokiej drogi(albo i waskiej,byle duzo wyboi,czego w polsce nie brakuje),gumowych drzew i sniegu do 15 cm bo pozniej to juz sie cieszko jezdzi :crossy: Ps Strzalek ładny wydech,oby ladnie brzeczal :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Kristi ladny sprzet,podoba mi sie i to bardzo.Tylko jak dobrze zrozumialem to na wiosne go sprzedajesz ;) Troche szkoda,ale co sobie jeszcze zima pojezdzisz to Twoje :bigrazz: Sprzedaję, ale KTMa EXC 400 :notworthy: WRka zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Sprzęcik pełen podziwu... gratuluję serdecznie. Też coś takiego mi się marzy, tylko jak na początek za drogi sprzęt chyba. Życzę wysokich lotów i gumowych drzew:D:D ;) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi