kiki Opublikowano 18 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2003 byłem w sklepie po te diody do ładowania a gościu mi mówi że nie ma bo cyt. "... nie ma na to fanatyków..." i mówi jeszcze że to za droga rzecz żeby miec w sklepie :twisted: :twisted: - paranoja :( tylko uśiąść i płakać, nawet nie wiecie jaką miałem ochote temu ciulowi w cymbał zapie***lić :( :( Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 18 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2003 Nie płacz, to standardowe diody prostownicze, popytaj w warsztatach elektromechanicznych może , w jakimś sklepie motoryzacyjnym będą mieli. Pytaj sie o diody prostownicze do alternatora do poloneza lub do dużego fiata. Trzeba stare zdemontować na prasie i wcisnąć ostrożnie nowe. Tylko uwaga trzeba dorobić sobie przyrząd do wciskania, wolno naciskać tylko na kołnierz diody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3n3k Opublikowano 18 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2003 Spoko, pojdz z ta dioda to sklepu elektronicznego tam powinni dobrac odpowiednia.Zaplacisz na pewno duzo taniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalww Opublikowano 18 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2003 Jesli chodzi o diody prostownicze to bylem po takowe dzisiaj w sklepie elektronicznym, gosc mial tylko na 25A i chyba 90V wiec spokojnie by sie nadaly, kosztowaly chyba 5,90zl .Pozdrawiam MichalWJawa TS350MZ ETZ 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 26 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2003 co jak co ale i tak moto poszło do elektryka i teraz dowiedziałem sie na moje nieszczęście okazało sie że wszystkie podzespoły są sprawne :D :?: :cry: . Elektryk powiedział że nic nie zdziała i wziął 20 zł i odesłał mnie z kwitkiem, a nie przepraszam powiedział żebym wziął inną etke i poprzeminiał części (wirnik i stojan) i zobaczył co sie poj**ało- powoli trace już siły :D Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi