Cezar Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 http://www.bikepics.com/pictures/540526/ Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Hehe :icon_mrgreen:Ja pierdziele jak to wyglada :)Ciekawe jak zachowałaby sie ta owiewka przy wiekszych prędkosciach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 http://www.bikepics.com/pictures/446644/ hmm.... ciekawy efekt :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Nie wiem czy tego kolesia określić mianem desperata fanatyka czy jak..... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Ten pierwszy wechikuł to jak dla mnie coś w rodzaju spawanej metalowej sztuki ( nigdy nie mogłem jej pojąć) Co do tego nadziewanego kolcami to kiedyś nawet był filmik o szymś podobnym. Normalnie szok jak to moto rwało po lodzie, jazda na kole była w dowolnym momencie. CIężko było oczom uwierzyć , jak by przeczyło grawitacji i sile odśrodkowej. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydr Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Ale kaszana jaaaaaaaaa , :buttrock: jeszcze oparcie mógł z tyłu zrobić i spacerówki założyć Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 to jest ochydne tak zmasakrować gixera.... biedne moto... trzeba miec najebane żeby tak oszpecic motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Suzuki dopiate na max. ... a jeśli chodzi o tą Yamaszke na kolcah, tomaże o takiej jexdzie na lodzie takim własnie moto... :icon_mrgreen: musi nieźle rwac.... :icon_mrgreen::P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Na jakimś filmie widziałem takie właśnie wyścigi na lodzie czy jak się spotkali kolesie po prostu ale fajnie to wyglądało :icon_razz: I prawie utopili jeden z motocyki jak "jarali" kapcia :biggrin: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzales Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Hmmmmm ja bym mu założył jeszcze złote frendzelki i na zlot czarownic pojechał. :icon_mrgreen: Szkoda tego gixera.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Kolce OK i chętnie bym zobcztył jak sie na tym lata ale ten GSXR to shit jakich mało do tego strasznie to rowiązane technicznie OCHYDA !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi