dfg Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Hej dopiero zobaczyłem temat. aktualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomas826 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Jak w temacie do posiadaczy CBF 600 :) Moje pytanie czy jak przekrecacie kluczyk w stacyjce to od razu swieca sie wam lampy mijania, czy sa pozycyjne? moze to glupie pytanie ale jak bylem swoim na przegladzie to mnie facet zagiął gdy poprosil o swiatla pozycyjne, do dzisiaj nie znalazlem ich :P od razu swieca sie mijania, czekam na opinie uzytkownikow pozdrawiam ps. pytanie dotyczy CBF 600 N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7hub7 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 W tym motocyklu nie ma świateł pozycyjnych... po uruchomieniu silnika zapala się jeden reflektor ze światłem mijania :wink: pozdr hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 (edytowane) W tym motocyklu nie ma świateł pozycyjnych... po uruchomieniu silnika zapala się jeden reflektor ze światłem mijania :wink: pozdr hubert hmm... dziwne. a nie ma przypadkiem tak, że jak włączasz blokadę kiery to przekręcając trochę dalej w lewo włączają się pozycyjne? Edytowane 3 Stycznia 2009 przez rahu Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7hub7 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 (edytowane) Nie, nie ma świateł pozycyjnych. Po przekręceniu kluczyka maksymalnie w lewo blokuje się jedynie kiera, dalej już nie można przekręcić kluczyka... uwierz mi, tak jest napewno :flesje: pozdr hubert Edytowane 4 Stycznia 2009 przez 7hub7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dfg Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Nie prawda :) Można włączyć pozycyjne, poprzez włączenie awaryjnego odcięcia zapłonu (czerwony guzik) i wciśnięcie rozrusznika. Rozrusznik nie zakręci, jednak problem w tym, że ten przełącznik jest monostabilny. Nie jestem pewien czy pozycyjne nie świecą się też przy przekręceniu maksymalnie na prawo (symbol trójkąta ostrzegawczego), ale nie mam jak sprawdzić bo wyjąłem akumulator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goncior Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Test zwyklego uzytkownika HONDY CBF 600 N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosz Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Cześć, Mam prośbę. Kupiłem wczoraj CBF 600 SA z 2004r i nie mam do niej instrukcji (gość dał mi instrukcję do CB600F, nie zauważyłem tego). Czy ktoś z Warszawy mógłby udostępnić mi swoją instrukcję (angielską lub polską) do skopiowania? Będę dozgonnie wdzięczny ;-) Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomas826 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 (edytowane) juz byl taki temat, jedynie na allegro znajdziesz i to w wiekszosci po niemiecku, do dzisiaj tez nie znalazlem nikogo;/ Edytowane 10 Września 2009 przez thomas826 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosz Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 juz byl taki temat, jedynie na allegro znajdziesz i to w wiekszosci po niemiecku, do dzisiaj tez nie znalazlem nikogo;/ Jeśli chcesz to już mam po hiszpańsku (przynajmniej diagramy są). Odezwij sę na PW. Dam znać jak uzyskam wersję angielską. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosz Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Mam już polską instrukcję do CBF 600. Jakby ktoś potrzebował proszę o podanie maila na PW. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulawy Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Hej! Mam pytanie do posiadaczy CBF 600 SA Mianowicie, naklejki z logo hondy na owiewkach macie na lakierze czy pod lakierem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulawy Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Widzę, że za dużo posiadaczy CBF'ki tutaj nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosz Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Hej! Mam pytanie do posiadaczy CBF 600 SA Mianowicie, naklejki z logo hondy na owiewkach macie na lakierze czy pod lakierem?? Sorry, sprawdziłem wczoraj ale zapomniałem napisać. Ja wszystkie naklejki mam na lakierze. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulawy Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Witam witam! Czas się pochwalić nowym nabytkiem jakim jest Honda CBF 600 SA 2004 r Moto ideał, od zakupu przejechałem jakieś 500 km (mam go chyba od 2 tyg) :biggrin: Szkoda, że już pogoda nie dopisuje.. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi