FrAnEk654321 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Gratulacje :icon_arrow: :icon_arrow: Zycze milego smigania :icon_arrow: POZDRO :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 gratki! Fajny sprzęcior! :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Mam dwa pytnia jakie macie obroty na biegu jałowym???ok. 1300 obrotów na rozgrzanym silniku. ak mocno powinien byc naciągniety łańcuch (tzn.ile powinien luzu gdy złapie za łancuch)u mnie wydaje sie luznawyOdpowiednio. Nie za mocno i nie za luźno :) (Nie ma to jak treściwa odpowiedż) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki80 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 fajny sprzecik. niedlugo planuje przesiadke na podobna tyle ze z gilery 125. a nie kusilo cie na jakies yzf? ja jeszcze nie mam pojecia na co wsiade ale napewno cos z rodziny 600. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawon Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) może troche głupie pytanie :icon_razz: , jak powinno się gasić motocykl? czerwonym przełączniem RUN,OFF czy bezposrednio kluczykiem??? Edytowane 21 Grudnia 2006 przez kawon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 może troche głupie pytanie :icon_razz: , jak powinno się gasić motocykl? czerwonym przełączniem RUN,OFF czy bezposrednio kluczykiem??? Zawsze gasilem kluczykiem i wszyscy moi znajomi na swoich sprzetach robili to samo... przelacznikiem run on/off tez mozna, ale moim zdaniem kluczykiem to "jakos to wyglada" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEEPKRU Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 :) Miłej jazdy życze!!pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 czy to wygląda czy nie.. kto tu patrzy na etetyke przy wyłączaniu sprzeta :biggrin: z tego co pamietam wyłączanie czerwonym przyciskiem on/off , miało jakieś konsekwencje jeśli chodzi bodajże o elektryke, była o tym też dyskusja na forum, musisz poszukać, ja osobiscie kluczykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Cbr fajna,widac ze zadbana ale kolor mi sie nie bardzo podoba,lepiej by bylo jak by byla cala czarna na przyklad.No ale nie kolor w motocyklu jest najwazniejszy :biggrin: Ale motocykla gratuluje.A co do gaszenia sprzetu to chyba lepiej przyciskiem gasic :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 :) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawon Opublikowano 25 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Witam :bigrazz: . Będe sie brał za wymiane oleju i filtra, teraz pytanie jaki olej najlepiej wlac?chodzi mi o firme.??żeby sprawdzić poziom oleju to miarke trzeba wkrecic czy wystarczy włozyc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Co do łańcucha, to powinieneś mieć naklejkę na osłonie łańcucha przykręconej do wahacza. Ja zawsze ustawiałem na około 20mm luzu (luz góra-dół łapiąc za łańcuch). BTW: kolejny, co sobie Chóńdę pod choinkę kupił :P. Moja też od piątku stoi w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marciniak Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 :flesje: gratulacje, jeździłem F2 dwa sezony, solidna maszyna nie do zdarcia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Wielkie Gratulacje :) super sprzęcik :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi