ventura Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 A więc tak jak w temacie. A mianowicie ciekawi mnie czy komuś z was oberwało się mandacik za podświetlenie tuningowe moto? Mam już neon i jedno co wiem,to to że napewno go zamontuje, tyle, że nie wiem czy bardziej go skamuflować czy już iść na żywioł i zapodać go centralnie pod moto?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Na żywioł!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak sie bawić to sie bawić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Jak na mój gust neony pasują ale w Gold Wingu :) , ale to juz kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afish Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 co do spraw prawnych to kazde dodatkowe swiatlo rozpraszajace innych kierowców jest zabronione ... Mozna sobier zamontowac ale nie wolno z nim jechac ;] chyba ze na postoju uzywac .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMax997 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 co do spraw prawnych to kazde dodatkowe swiatlo rozpraszajace innych kierowców jest zabronione ... Mozna sobier zamontowac ale nie wolno z nim jechac ;] chyba ze na postoju uzywac .. Dokładnie tak. Choć jest jedno ale. Załóż wyłącznik tak by neon nie świecił się permanentnie i zawsze możesz ściemnić, że zapomniałeś wyłączyć, ale ryzyko mimo wszystko istnieje Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afish Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 najprawdopodobniej bedzie musial to zdemontowac jak go policja zatrzyma to w najlepszym przypadq !! a w najgorszym to podobno nawet dowód zabieraja .. :D( Ja dla tego bym sie zastanowil ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggmarquez Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Jak na mój gust neony pasują ale w Gold Wingu :biggrin: , ale to juz kwestia gustu. No właśnie. Pytanie powinno brzmieć nie "można czy nie można" ale "obciach czy nie obciach". Moim zdaniem troche obciach, podobnie jak podgieta blacha czy pełne ospojlerowanie, przyciemniane szyby i glosny wydech w maluchu. Ale jak napisal leonstar, kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Następnym razem założe post, po co są neony i do czego służą. Podejżewam że jak komuś zdarzyło by się kupić moto ze stanów ,to druga instalacja była by położona z dodatkowymi lampkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Mi to sie ze skuterkami kojarzy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 neon fajna rzecz ale zabroniona Pojazd moze posiadac trzy kolory swiatla ; Tylko bialy do przodu, tylko czerwony do tylu, pomaranczowe lierunkowskazy ( wyjatki dozwolone - US furki ) i biale do wstecznego. Innych kodeks " raczej nie przewiduje " :) Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 ja mam pozakladane listwy siwietlne nad tylnym kolem i pod bakiem i kiedys wieczoram jak stalem z chlopakami i mialem to wlaczone i jechal policja to nic, ale jak potem jechalem i milem wlaczone to mnie zatrzymali i powiedizeli ze mam to natychmiast wylaczyc ( wyrozumiali byli :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afish Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 matik to miales szczescie :icon_razz: Czyli jest tak jak mówilem na postoju mozna wlaczyc ale jak jedziesz to juz nie ... ggmarquez"... podobnie jak podgieta blacha czy pełne ospojlerowanie, przyciemniane szyby i glosny wydech w maluchu..." <<<<dobre :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-z Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 a jak jest w przypadku własnie tych wspomnianych swiatełkach w samochodach/motorach ze stanow ?? mozna czy nie ??i jeszcze jedno zauwarzylem ze furki ze stanow maja swiecace sie kierunki i dopiero jak wlaczysz kierunek to zaczynaja mrugac to tez jest zabronione ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afish Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Wydaje mi sie, ale nie jestem pewien na 100% ze te swiatelka co w stanach swieca normalnie to u nas jest raczej zabronione .. Bo o ile mi dobrze wiadomo przepisy nie wspominaja ze mozna cos takiego miec . I raczej samochody sa przerabiane ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Ja mam w swojej cagivie neon oswietlajacy silnik i neony na kolach to jest nie legalne ale ciul raz jechalem kolo policji to gapili sie jak na choinke z wrazenia zapomnieli ze maja mnie zatrzymac :icon_razz: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi