Kidler Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Witam, jak w temacie intereuje mnie moto z alegro http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=146883573może ktoś już go ogladał i wie że niewarto jechać? Sprzedałem cebule i szukam, na co zwrócić uwage przy kupnie jajka, wiem że chyba to było ale tak w 2 zdaniach najważniejsze rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Cena podejrzanie niska. Zdecydowanie ZA NISKA. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stewie Griffin Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Ten gsx-f wystawiony jest po raz kolejny. Cena naprawdę godna uwagi ale .... z tego co mi kumpel mówił , a dzwonił do gościa, nie ma żadnych papierów na potwierdzenie tego ze jest z polskiego salonu (choć to może żadna tragedia) . Druga sprawa koleś ma go od 2 tygodni :icon_mrgreen: . Trzecia sprawa moto miało szlifa (właściciel tak mówił) . Czwarta moto stoi w komisie lub w jakimś warsztacie dokładnie nie wiem. Ale najlepiej jak zweryfikujesz to sam dzwoniąc do właściciela lub gdy umówisz się na jazdę próbną . Powtarzam tylko to co mi kumpel powiedział . Pozdrawiam ps też poluje na takiego gsx-f:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Fakt faktem że cena niska ale sądze że to tylko cena wyjściowa i skrzedający wcale go za tyle nie odda. Najlepiej jak sam zadzwonisz i podpytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezz Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Fakt faktem że cena niska ale sądze że to tylko cena wyjściowa i skrzedający wcale go za tyle nie odda. Najlepiej jak sam zadzwonisz i podpytasz. przecież tam wołami jest napisane "cena zimowa 7.300" :biggrin: KidlerTroche niska ta cena, istotnie.Chyba gsxf-ów jest duzo i powinno byc w czym wybierać, więc spokojnie selekcjonuj ogłoszenia i czekaj na coś pewnego, powodzonka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 przecież tam wołami jest napisane "cena zimowa 7.300" :biggrin: KidlerTroche niska ta cena, istotnie.Chyba gsxf-ów jest duzo i powinno byc w czym wybierać, więc spokojnie selekcjonuj ogłoszenia i czekaj na coś pewnego, powodzonka :biggrin: Napisane to może sobie być :biggrin: I weź tu człowieku sprzedaj moto. Za drogo -nikt nawet nie spojrzy, za tanio- tym bardziej będzie podejżane :lalag: Pozostaje jedynie oddać za darmo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Kidler, jesli zdecydujesz sie zadzwonic do kolesia i umowic sie na ogladanie to spytaj sie czy nie mialby nic przeciwko odkreceniu plastikow przed twoim przyjazdem, bo wiadomo, chcialbys obejrzec silnik i takie tam. Jesli nie bedzie chcial to moze cos znaczyc. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Śmieszna cena tego motocykla.. Swoja drogą 2 tygodnie temu za wyzszą cene sprzedałem o dwa lata starszą Honde CB 500 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi