Artur-ntv Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Witam Na forum jest bardzo malo informacji na temat tego modelu. Znalazlem egzemplarz z konca 1994r, sprowadzony z Anglii. Mial zniszczone boczne plastiki ale co mnie cieszy blotnik jest caly wiec jest duza szansa ze zawiecha i rama nie ucierpiala. Mam tylko zastrzezenia do spraw czysto mechanicznych. Jak powinny wygladac osiagi esteka. Sprawdzilem osiagi na pierwszych 3 biegach. 1- ok 100km/h, 2- ok.120km/h, 3- ok. 170km/h. czyli prawdopodobnie skastrowany nie jest. Do jakiej predkosci/obrotow mozna nim zejsc na 5 biegu bez szarpania? Czytalem, ze potrafi do 500obr/min!!! mi udalo sie do 1000-1500obr/min. Nie pytam dlatego, ze chcialbym w taki sposob uzytkowac moto, po prostu chce sie zorientowac jaka jest ogolna kondycja silnika, bo w licznikowy przebieg 28000mil i tak nie uwierze :icon_idea: Interesuja mnie jeszcze takie sprawy jak spalanie, co ile km/lat wymienia sie pasek/paski rozrzadu (od jednego moto mechanika dowiedzialem sie, ze mozna wstawic pasek od auta, bo ponoc producent jest ten sam - Gates). Jak wyglada w praktyce dzialanie ABS/TCS, czy warto wstawic szybe od nowszego modelu (z wycietymi dwoma skosnymi otworami ) i czy to normalne, ze boczne kufry tak sie chlapia na boki w swoich mocowaniach. I jeszcze jedno. Jakie papiery powinno miec moto sprowadzone z GB. Z tego co wiem musi miec oryginalny dowod rejestracyjny. Co jeszcze? Sprzedajacy moze mi wystawic fakture VAT. Czy to oznacza, ze bede mial mniejsze wydatki w Urzedzie Skarbowym? A moze podesle mi ktos linka do jakiejs dobrej strony o ST, bo jak do tej pory nic ciekawego nie znalazlem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 duży opis esteka był w którymś starym śm, autorstwa piotrusia pietrasika, wielkiego miłośnika paneuropy. jak masz kogoś blisko z kompletem gazetek, to warto podskoczyć - w dziale motocykl używany, z analizą kosztów, nie tylko wrażeniami z użytkowaniajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Witam Na zorientowac jaka jest ogolna kondycja silnika, bo w licznikowy przebieg 28000mil i tak nie uwierze :buttrock: dlaczego masz nie wierzyc ??? :buttrock: czesto Angole maja male przebiegi w starych sprzeta i to nic dziwnego. :icon_mrgreen: I przelicz sobie jeszcze te mile na kilometry to juz bedziesz mial wiecej :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur-ntv Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Czy mozecie mi podac ktory to byl numer SM, albo chociaz w ktorym roku ukazal sie ten artykul. Pelnia szczescia bylby podeslany skan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 W marcowym numerze z 2006 jest prezentacja pan europy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 prezentacja modelu stx 1300, a to zupełnie co innego niż 1100 st artykuł motocykl używany w numerze 6/2001 śm, ale nie mam skanera ani cyfraka, więc nie mam jak się podzielić. kurczaki, wydawało mi się, że jeszcze coś było później... gdybyś nie mógł się dostać, to daj znać, najwyżej poślę kserojsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur-ntv Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Dzieki za namiary jeszua. Poszukam na wlasna reke. PozdrawiamArT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waligura Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) duży opis esteka był w którymś starym śm, autorstwa piotrusia pietrasika, wielkiego miłośnika paneuropy. jak masz kogoś blisko z kompletem gazetek, to warto podskoczyć - w dziale motocykl używany, z analizą kosztów, nie tylko wrażeniami z użytkowaniajsz tak dla ulatwienia SM nr 6/2001 no tak ale to juz zostalo napisane.... Edytowane 4 Grudnia 2006 przez waligura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Napisz do Acera z forum, chyba ma eSTeciaka, chyba, bo ma z tuzin motocykli i akurat na tym go nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur-ntv Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Napisz do Acera z forum, chyba ma eSTeciaka, chyba, bo ma z tuzin motocykli i akurat na tym go nie widziałem. Masz moze do Niego emila? Jak wpisuje Acer w wyszukiwarke uzytkownikow wypluwa mi uzytkownika Acer84. To chyba nie o niego chodzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Aker nie Acer. W profilu ma aktywnego priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi