Lukasz89 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Witam!Możecie mnie oświecić do czego służy ten haczyk przy zamku do otwierania kanapy? Jak kręce w prawo to moge unieśc siedzenie a jak w lewo to otwiera sie ten właśnie haczyk... Wydaje mi sie że to do przypięcia kasku?? Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Tak to jest do przypięcia kasku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) Przy okazji sie zapytam: Przy rozgrzewaniu Bandziora na ssaniu utrzymuję około 2000 obr. Czy tak jest dobrze? Szukałem w archiwum ale nie mogłem znaleźć. Pozdrawiam Edytowane 2 Grudnia 2006 przez Lukasz89 Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 po mojemu ok, ja trzymam 1500, bo nie lubie jak mi tak maszyna wyje... :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Nie no tak do 2 tys. to jeszcze nie wyje tylko przyjemnie mruczy :P Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Nie no tak do 2 tys. to jeszcze nie wyje tylko przyjemnie mruczy :buttrock:w moim przy pełnym ssaniu było niecałe 4000 :icon_razz: zmniejszałem do ok. 2tys. , nie obawiałbym się o takie obroty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 zaeczek jest generalnie do przypiecia czegokolwiek podczas postoju.u mnie w B6 obroty na full ssaniu 3 k do 3,2 k , a po ok min zmaykam ssanie do polowy i juz hula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Czyli powinienem go potrzymać na pełnym ssaniu? Zdaje mi sie że to za duże obroty dla zimnego silnika, może i sie szybciej rozgrzeje ale ja wole jednak poczekać dłużej niech pochodzi na mniejszych obrotach...Pozdro Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 To ja sie tez podepne, od ktorego roku B6 ma taka prosta rame? Bo nie ukrywam, ze ta starsza wersja jest o niebo lepsza wg mnie. Ten nowszy bandzior nie jest juz taki agresywny ;/ Acha, i Czy cos oprocz ramy zostalo zmienione w nowszych bandziorach? Bo mam problem, czy kupic starszego, a takiego ktory mi sie podoba, czy mlodszego, niby lepszego, ale nie tak ladnego... pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi