Sebav Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) Znalazlem wreszczie jakies gogle za przyzwoita cene i co o nich myślicieDiadorScott????? te jakos mi nie podchodzaOakley Najchetniej bym sie skusil na scot albo oakley, swoja funkce chyba spelnia co o tym myslicie?? bo szkoda mi wydawac dwa razy tyle jak i te byly by dobre Edytowane 3 Grudnia 2006 przez Sebav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Tak,ale właściciele nie oceniają ich stanu na bdb , więc są napewno troche zużyte. Najlepiej byłoby zobaczyć na żywo, bo tak w ciemno używane gogle kupować to nie za bardzo. Takie jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 ok. po przeczytaniu wasych postow stwierdzam jednak ze nie ma sensu kombinowac i kupowac np jednej pary gogli enduro i uzywac ich na nartach. Tak wiec konieczne sa gogle na narty i osobno na enduuro. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Ma ktoś z was może gogle Scott Voltage X ? - jak się sprawują? Są po 125 zł z przesyłką w promocji i się zastanawiam. Jeszcze gogle Thor Enemy 2006 oraz FOX - mam możliwość kupić takie ale niewiem które najbardziej praktyczniejsze , chodzi mi o dostępność zrywek i szybek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanton Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 scott-is the best!!!mam takie dalem 200zl. za ta cene bierz w ciemno.\ pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 scotty może są dobre ale po 1 sezonie nadają się na śmietnik (pianka się rozsypuje) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witson Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Ja mam pro gripy z żółtą szybką ale szybka jest nieorginalna bo orginalna była pęknieta i zamienili mi na jakąś inną. Żółta szybka poprawia kolory gdy na dworze jest pochmurno, widać ostro, elegancko i jasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ok_vfr Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Kupiłem gogle motocyklowe (Pro Gripy), żeby gumka była podklejona silikonem i nie zsuwała się z kasku. Potem przeczytałem na pudełku, że szybka wytrzymuje uderzenie kulką stalową fi6 z prędkością 70m/s tzn 250km/h. Nie znaczyło to dla mnie nic aż do pierwszej jazdy gdy od moto kolegi jadącego przede mną oberwałem kamieniem w szybkę aż huknęło. I nic się nie stało nawet ryski nie ma. Na moto tylko motocyklowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobikm Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 witam jak wyciaga sie szybke z gogli scott-a (model 87 OTG)jest wogole taka mozliwosc? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 jesli jest to musisz mocn odciagnac oprawke w gore u gory a w dol u dolu. Szybka siedzi na takie klipsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Witam :) Jakie gogle motocyklowe proponujecie kupic za max 120zl :icon_razz: dzieki pozdr. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Scott 89 Xi. W razie czego odezwij sie na pw :icon_twisted: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) scotty 89 Xi/ voltage/ bevo ehh zielorz byles szybszy hehe Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez żubr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Tez polecam scott 89x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butryn Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 dziwi mnie czemu wszyscy narzekaja na zolte szybki. Ja tam smigam w goglach UVEX'a (narciarskie) z zoltymi szybkami i odpowiadaja mi. jezdze raczej po lasach i czy dzien czy wieczor to nie przeszkadzaja mi.A juz wypowiedzi ze "jak wjezdzam do lasu to sciagam bo sie nie da jezdzic" to mnie smiesza..... Nie jezdzilem nigdy w Scott'ach ale tez jezdze w okularach i te narciarskie co mam idelnie pasuja mi pod ramki i nie przeszkadzaja. nie wiem jak to w tych typowo enduro goglach by bylo. No ale czy jade w lesie w goglach z kolorowa szybka czy to bez gogli to nie widze duzej roznicy miedzy widocznoscia w zoltych szklach czy bez.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi