Prałat Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 A co to jest Warrior - ja sie cruiserami nie interesuje, w dodatku w Ameryce wiekszosc nazw jest inna niz w Europie. Adam M.Yamaha Road Star Warrior, taka nazwa funkconuje też w Stanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 No to nastepne pytanie jakie po ile chodza -:icon_biggrin: nowe czy uzywane.Ogolnie to juz moge powiedziec ze uzywane to chodza roznie, wlasne widzialem jakiegos w Traderze za kilkanascie tys, ale byl w miare nowy :icon_razz:.Aha, a te Drag Stary 1100 to ciezko cos znalezc ponizej 2000r i 6 tys $ kanadyjskich.No ale patrzymy dalej. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 No to nastepne pytanie jakie po ile chodza -:icon_biggrin: nowe czy uzywane.Ogolnie to juz moge powiedziec ze uzywane to chodza roznie, wlasne widzialem jakiegos w Traderze za kilkanascie tys, ale byl w miare nowy :icon_razz:.Aha, a te Drag Stary 1100 to ciezko cos znalezc ponizej 2000r i 6 tys $ kanadyjskich.No ale patrzymy dalej. Adam M.Na allegro są obecnie 2 za "kup teraz" - 35(2002) i 50(2003). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Aha: a o tym sprayu do opon to było w kontekscie co trzeba zabrac ze soba na jaka dłuzsza podróz, wiec to chyba jakis magiczny preparat aby nie przebic opony :buttrock: Absolutnie to potwierdzam. Wożę tę puszkę zawsze ze sobą i nigdy nie zdarzyło się bym musiał ją użyć - oprócz jednego razu kiedy jej nie wziąłem i w mazurskim lesie złapałem kapcia z tyłu. To było piękne - 10 kilosów piechotą i na tej drodze nie minął mnie ŻADEN samochód w którąkolwiek stronę... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Absolutnie to potwierdzam. Wożę tę puszkę zawsze ze sobą i nigdy nie zdarzyło się bym musiał ją użyć - oprócz jednego razu kiedy jej nie wziąłem i w mazurskim lesie złapałem kapcia z tyłu. To było piękne - 10 kilosów piechotą i na tej drodze nie minął mnie ŻADEN samochód w którąkolwiek stronę... :PMam nadzieję, że nie musiałeś pchać moto :buttrock: Ja po wakacjach z kapciem nad morzem też dodałem w/w spray do wyposażenia podstawowego, ale wiem, że dętka będzia do wyrzucenia po jego uzyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_o_poranku Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 1. Spray do opon:b/ "łatka w spray" - klej pod ciśnieniem, wstrzykiwany przez wentyl(wętyl?), podręczny zestaw naprawczy. Prałat gdzie takie cudo można kupić ? A nadaje sie toto do opon dętkowych ?Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Sklepy motoryzacjne/motocyklowe, stacje paliw (na Orlenie mają). Są podobno do dętkowych i bezdętkowych (nie wiem dokładnie). Ja spraya kupiłem w akcie desperacji, wracając z Łeby, jak do domu miałem kilkaste km, a 150 km przed Łodzią sprawdziłem ciśnienie na tyle (1.0). Nawet nie patrzyłem, czy do detki się nadaje. Ale po takim zabiegu dętka do wyrzucenia, a opona do czyszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 bedziesz jezdzil te 160 - 170 a bedzie ci palil tyle co bys na vn-ie DRACO jechal 230 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 No dobra Panowie Motocyklisci :clap: :) Kolejny temat mi sie nawinal ;) , a mianowicie:koles co ma kupic sprzeta ode mnie powiedzial ze ma Triumpha Trophy 1200 96 rok i chcialby sie zamienic.Co sadzicie o tym motorze, bo w dziale sportowo-turystycznym nic nie znalazlem :icon_razz: Zupelnie inny klasowo sprzet niz cruiser i inna moc i w ogóle inne osiagi, obroty , na lancuch !!!! :biggrin: A co do spalania ze bedzie wieksze, no cóz nie ma nic za darmo :clap: I czy ktos mi odpowie czy te dwa linki co dalem to sa wlasnie do takich dodatkow ??? :biggrin: filtr K&N i zestaw dysz ??? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 No i po ptakach ................ :icon_razz: Ch** bombki strzelil, choinki nie bedzie :biggrin: :smile: Pirdo***, dalej nie kombinuje !!!!Zostaje przy Swoim Dragusiu :icon_exclaim: jeszcze na kilka miechow i bede zmieniał mu filtr i te dysze.Drag Star rulez !!!!!!!!!!!! :icon_mrgreen: :smile: :cool: Czyli temat nadal aktualny: opinie o "rasowaniu" Draga.Mamy juz dwa punkty aby Dragowi troszke "pomóc"1. filtr K&N 2. zestaw dysz DynoJet ( numeracja jest 1-3, o co chodzi ? ) Cos jeszcze mozna bez zbytniego "rzezbienia" w ............. :icon_twisted: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 mysle ze najlepsza pomoca dla draga 650 jest go sprzedac i kupic cos wiekszego :P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) Ale zes mi przywalil !!!!Dzieki, kolego ;) A jakas konstruktywna pomoc ????Wiem ze go zmienie, ale jakis czas sie jeszcze pobujam.Mam w planach przyjechac nim do Polski i wtedy dopiero sie go pozbyc, ale dopiero w czerwcu albo pozniej Edytowane 4 Grudnia 2006 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 hehe zartowalemco bedziesz dokladal jezdzij kup sobie jakies ciuchy co ci zostanajezeli planujesz sie go pozbyc nie warto dokladac bo i tak nie odzyskasz tych pieniedzymoto jest fajne ale dla dziewczyny albo kogos kto sie uczy jezdzic , bo potem to zaczyna brakowac mocy znacznie niestety ale jezeli ci odpowiada to dokladaj i rob go pod siebieja tylko tak zazartowalem nie ma co brac tego tak doslownie i do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) Ja juz z dodatkow wszystko mam. :biggrin: :clap: :banghead: Dwie kurtki, dwa kaski, dwie pary spodni, kamizelka, buty, rekawice :crossy: :crossy: Moto jest calkowicie ubrane: szyba, gmole, bagaznik, oparcie kierowcy.Skóra: pas na bak, sakwy, rolka przeb szyba, fredzle, torba podrózna na bagaznik + rola podrózna.Dodatki: misiek ala Marlon Brandon ( czapka, okularki, kórtka ) przed szyba + misiek ala riders na tylnim bagazniku :bigrazz: :crossy: , antenka z polska i angielska flaga :banghead: Teraz to tylko wydawanie kasy na "pierdoły" :smile: Liczylem ze ktos mi dokladnie powie co mi da zmiana filtra i tego zestawu dysz.Oprócz tego ze mi bedzie wiecej palił Edytowane 4 Grudnia 2006 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Motocykl napewno zyska kilka KM i poczujesz różnicę (kolega miał taki zestaw w swoim XVS 650 i był zadowolony). Co dokładnie da Stage 1 powieCi tylko hamownia (lub sam się dowiesz po przejażdźce :smile: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi