Belgu Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 :) lojejku!! ale kolorek!!super gites!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 :D lojejku!! ale kolorek!!super gites!! :icon_mrgreen:Tak nawiasem mowiac, to ten w/w element w oryginale powinien byc czarny :).. ale poniewaz byl przez nieznanego Picassa pociagniety na niebiesko, a ja nie potrafilem na szybko go zindentyfikowac, to wyszedl jak widac. Zamontuje go i ocenie, czy moze pozostac w kolorze - jesli okaze sie, ze niezbyt, to ponownie pojdzie do piasku i malowania :banghead: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zamontuje go i ocenie, czy moze pozostac w kolorze - jesli okaze sie, ze niezbyt, to ponownie pojdzie do piasku i malowania :) Eeee no... nie! Zostaw taki! Bedziesz bardzo sie wyrozniac wsrod braci motocyklowej wlasnei dzieki niemu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Widze ze pakujesz w nigo niezla kase .................No i kolor juz jakis inny :D Ale mnie to samo czeka w marcu: nowy oleum do silnika, do lag tez trza zmienic, swieczki, filtry, plyn hamulcowy, klocki.Musze jeszcze ta cholerna nozna dzwignie poprawic, bo strasznie sie rusza :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Eeee no... nie! Zostaw taki! Bedziesz bardzo sie wyrozniac wsrod braci motocyklowej wlasnei dzieki niemu!Nie lubie sie wyrozniac. A juz na pewno nie dzieki 'pomocy' czegokolwiek i kogokolwiek :bigrazz:BTW: I tak jestem wystarczajaco charakterystyczny :eek: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Nie lubie sie wyrozniac. A juz na pewno nie dzieki 'pomocy' czegokolwiek i kogokolwiek :clap:BTW: I tak jestem wystarczajaco charakterystyczny :crossy: Hehe no i dobrze ale z drugiej strony mialbys bardzo charakterystyczny motoreka to tez bardzo wazne. I jak ktos zauwazyl juz na tym forum dobrze jest taki motorekw innych kolorkach widoczny noca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchal Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Tak nawiasem mowiac, to ten w/w element w oryginale powinien byc czarny :).. ale poniewaz byl przez nieznanego Picassa pociagniety na niebiesko, a ja nie potrafilem na szybko go zindentyfikowac, to wyszedl jak widac. Zamontuje go i ocenie, czy moze pozostac w kolorze - jesli okaze sie, ze niezbyt, to ponownie pojdzie do piasku i malowania :) Hej Jarek!!!!! Odjazdowy kolor - jedyny w swoim rodzaju, będzie to jedyny i unikatowy Intruz. Z niecierpliwościa czekam na kolejne zdjęcia. Nie potrafie sobie wyobrazić jak juz go złożysz jak będzie wyglądał. Podziwiam Cie za Twa cierpliwość i upór w dążeniu do celu - masę kasy wydasz na niego. PS. Jak dokończysz dzieła udostepnisz nam kosztorys ? Jestem bardzo ciekaw - za to pójdę (pojadę) do piekła. Pozdrawiam. puchal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 PS. Jak dokończysz dzieła udostepnisz nam kosztorys ? Jestem bardzo ciekaw - za to pójdę (pojadę) do piekła.Spoko. Jak na razie to piaskowanie kosztowalo mnie 60 zl, malowanie ramy etc. 80 zl, uzywana ale w stanie fabrycznym wiazka elektryczna 180 zl, nowy aku Boscha 120 zl (stary IMO byl juz za stary, wiec odszedl do krainy wiecznych lowow). Do tego materialy eksploatacyjne (500 zl) - ale ich nie licze, bo i tak musialbym ich uzyc.Malowanie 'blacharki' ma mnie kosztowac cos kolo 500 zl, polerka przedniego zawieszenia plus kola cos pomiedzy 100 a 200 zl.Nie jest zle - tym bardziej, ze mam chetnego kolege, ktory da mi ile bedzie trzeba kasy jak zdecyduje sie sprzedac :flesje: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Spoko. Jak na razie to piaskowanie kosztowalo mnie 60 zl, malowanie ramy etc. 80 zl, uzywana ale w stanie fabrycznym wiazka elektryczna 180 zl, nowy aku Boscha 120 zl (stary IMO byl juz za stary, wiec odszedl do krainy wiecznych lowow). Do tego materialy eksploatacyjne (500 zl) - ale ich nie licze, bo i tak musialbym ich uzyc.Malowanie 'blacharki' ma mnie kosztowac cos kolo 500 zl, polerka przedniego zawieszenia plus kola cos pomiedzy 100 a 200 zl.Nie jest zle - tym bardziej, ze mam chetnego kolege, ktory da mi ile bedzie trzeba kasy jak zdecyduje sie sprzedac :flesje:a ile kosztowało rozłożenie go na czynniki pierwsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 a ile kosztowało rozłożenie go na czynniki pierwsze ?To sie okaze jak juz go poskladam ;) (=nie wiem; robi mi to kolega wiec nie powinno mnie to zabic finansowo..) Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 To sie okaze jak juz go poskladam :icon_question: (=nie wiem; robi mi to kolega wiec nie powinno mnie to zabic finansowo..) kurcze to moze wybrac sie do Twojego kolegi z motorkiem aby moj rozlozyl...porobil to i tamto a nastepnie zlozyl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 kurcze to moze wybrac sie do Twojego kolegi z motorkiem aby moj rozlozyl...porobil to i tamto a nastepnie zlozyl?Niech on wpierw mojego skonczy.. ;) Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Niech on wpierw mojego skonczy.. :bigrazz: A kiedy nadejdzie ta wielkopomna chwila? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Chyba nie predko, bo Jaro bardzo go dopiesci :buttrock: Do wiosny ma w koncu czas ............. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) Chyba nie predko, bo Jaro bardzo go dopiesci :P Do wiosny ma w koncu czas .............Jutro jestem umowiony z lakiernikiem. Ale podobniez lakiernicy maja teraz sporo roboty*, wiec termin realizacji moze byc dluzszy niz sie spodziewalem :biggrin:Do konca tygodnia rusza skladanie tego, co zlozyc mozna - czyli np. reaktor znajdzie sie z powrotem w ramie, zalozy sie wiazke, bedzie zrobiony przeglad srubek, i ew. zakupy brakujacych.. byc moze niektore ze srubek oddam do chromowania, reszta bedzie z kwasiaka.Mam nadzieje, ze do konca roku zakoncze zabawe :biggrin: * coby sie zgadzalo, bo probowalem namowic na kolaboracje mojego kolege lakiernika, ktory robil mi SECa.. i ma roboty na 2-3 tygodnie :biggrin: Edytowane 14 Grudnia 2006 przez JareG Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi