foks Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Zastanawiam sie powaznie nad tym kaskiem, lecz nie wiem jakie wybrac malowanie. Niby czarno srebrne jest najbardziej uniwersalne, ale czerwono czarne kusi. Trudno po fotkach z internetu oszacowac kolor tego czerwonego :icon_mrgreen: Moze ktos ma taki kask i wie, czy jest mu blizej do ceglanego czy do krwistego? :icon_mrgreen: Moje moto macie w podpisie, wiec moze ktos oceni czy ten czerwony jest zblizony do "ceglanego" mej cbr :icon_mrgreen: A moze ktos wie gdzie w wawie obejrze ten kask? Wiem, ze w motostore sa shoei ale chyba nie ma za duzego wyboru jesli chodzi o malowania...ps; wiem, wiem, problemy jak kobieta:P Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 jeżeli shoei nie zmienia kolorów...a raczej nie zmienia to zdecydowanie bliżej mu do czerwonego :icon_mrgreen: a odległość do ceglastego jest mniej więcej taka jak CBR do motocykla sportowego...czyli jest kawałek :icon_mrgreen: a na serio to kupuj jakieś oczo j*b.... tzn rzucające się w oczy malowanie ;) a nie wszystko pod kolor :clap: a chyba nie ma nic gorszego jak niedopasowanie kolorów :notworthy: a taki oczorzucajacy sie kask jest 10000000 razy skuteczniejszy niż zielona kamizelka :bigrazz: pees. a może chcesz super mego hiper wszystkomający najwyższy model Lazer-a FiberPro z niebieską lustrzanką... :icon_mrgreen: bo mam przypadkowo dwie sztuki na sprzedaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Turek, a ile chcesz za tego Lazera? :icon_mrgreen: Tak z ciekawości pytam, bo kasę będę miał dopiero w styczniu, ale już się rozglądam za nowym kaskiem :icon_mrgreen: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 a na serio to kupuj jakieś oczo j*b.... tzn rzucające się w oczy malowanie :) a nie wszystko pod kolor :) a chyba nie ma nic gorszego jak niedopasowanie kolorów :wink: Czyli pod kolor, czy nie? - bo nierozumiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Czyli pod kolor, czy nie? - bo nierozumiem :) znowu nikt mnie nie rozumie :( ..... a na serio to kupuj jakieś oczo j*b.... tzn rzucające się w oczy malowanie :icon_exclaim: a nie wszystko "pod kolor" :banghead: a chyba nie ma nic gorszego jak niedopasowanie kolorów :) tak miało to wyglądać... mam nadzieję, że już wszystko jasne :wink: pees. aha odpowiedni oczorzucający się kask nie mieści się w mojej definicji niedopasowania kolorów... czyli obrazowo: ceglasty sprzęt + czerwony kask :lapad: ceglasty sprzęt + oczoj*bny kask :lalag: a najlepiej ceglasty sprzęt ale nie Honda + oczoj*bny kask :lalag: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 znowu nikt mnie nie rozumie :( .....tak miało to wyglądać... mam nadzieję, że już wszystko jasne :wink: pees. aha odpowiedni oczorzucający się kask nie mieści się w mojej definicji niedopasowania kolorów... czyli obrazowo: ceglasty sprzęt + czerwony kask ;) ceglasty sprzęt + oczoj*bny kask :lalag: a najlepiej ceglasty sprzęt ale nie Honda + oczoj*bny kask :lalag: :lalag:Wachales cus? Ja ni w pipe nic z tego nie kumam :) A niebieski motór + niebieski skafander + niebieski kask ,majtki i skarpetki. Czy to prawidlowa konfiguracja ? :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Wachales cus? Ja ni w pipe nic z tego nie kumam :lalag: A niebieski motór + niebieski skafander + niebieski kask ,majtki i skarpetki. Czy to prawidlowa konfiguracja ? ;) na twojego czopera :) to nie :wink: a na jakiś motocykl to może być pod warunkiem, że niebieski na kasku kombi i butach jest niebieski ale w tym samym odcieniu a nie tu fiolet , tam granat a gdzie indziej niebieski (mówie o kolorach dominujących) :lalag: ale nawet przy idealnym doborze kolorów robi się z kierownika wielka jednokolorowa kupa :icon_question: pees. a w ogóle to dla mnie możesz kicać w czym chcesz :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) a na jakiś motocykl to może być pod warunkiem, że niebieski na kasku kombi i butach jest niebieski ale w tym samym odcieniu a nie tu fiolet , tam granat a gdzie indziej niebieski (mówie o kolorach dominujących) :) ale nawet przy idealnym doborze kolorów robi się z kierownika wielka jednokolorowa kupa :icon_question: Jesli chodzi o sposob wybierania koloru to dokladnie mialem to na mysli. Czerwony do cegly nie pasuje :lalag:Mam taki sam plan kupna czegos w mocno zakreconym malowaniu, ale akurat na shoei xr1000 camber jest dosyc dobra promocja w Luisie, stad moje pytania ;) ps: Ale mnie potyrales panie suzuki :lalag: jeżeli shoei nie zmienia kolorów...a raczej nie zmienia to zdecydowanie bliżej mu do czerwonego ;) a odległość do ceglastego jest mniej więcej taka jak CBR do motocykla sportowego...czyli jest kawałek :lalag: http://www.motostore.pl/my_images/xrdmgabd1129306990.jpg :wink: To zdjecie tego kasku :P Jaki to kolor Paaanie "suzuki" Turek? :( ps: kolorystycznie najbardziej pasowalby mi... http://www.hideout-leather.co.uk/assets/sy...yonari_tc_1.jpg :PSzkoda, ze nie pasuje pod moja kieszen :P Pozdrawiam Edytowane 29 Listopada 2006 przez foks Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Skoro już popełniłeś ten błąd i kupiłeś Honde to chociaż zapodaj sobie taki kask:http://www.suzukicycles.com/cache/Accessor...dbd7d5ec695.jpgBędzie wiadomo, że masz chociaż troche oleju w głowie :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Ladny. A tez puka i stuka? :rolleyes: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Pytasz czy ma duszę? Oczywiście - jak każde Suzuki. Dam ci sie kiedyś przejechać to zobaczysz, jak to jest na prawdziwym motocyklu :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre-20 Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Karol 1001 co masz do hondy, a szzegolnie do cbr f3 na głowe bije twoja sv, mimo ze jest nawet młodsza to i tak jest gorsza hehe. Tak naprawde kazdy chwali co ma. Ja mam CBR 600 podobna do foksa i podczas rownorzednej jazdy z gsxr 600 z '97 sa porownywalne. Jednak estetycznie i kulturą pracy to suzuki z tego czasu daleko odstaje od Hondy, poza tym cbr600rr rok 2007 jest jak narazie najlepsza w klasie, a z reszta przypomnij sobie jak Honda smiga na moto GP, liczy sie Honda i Yamaha. Co do kasku, sam mam shoei i jestem z niego bardzo zadowolony, co do do linka, którego podał foks, ten kask jest swietny, sam bym sobie kupil :-) Naparwde ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 30 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Oooo kolega ze Strzelina, to twoja CBR podziwialem czesto na bikepics.com zanim doczekalem sie swojej :icon_mrgreen: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Karol 1001 co masz do hondy, a szzegolnie do cbr f3 na głowe bije twoja sv kupą mosci panowie. gnoic te stuki. znam osobiscie kolesia (turek-suzurek tez) ktory zawsze kupuje caly ubior oczojebny, tak zeby nie szukac sie na zdjeciach. np.: niebieski motocykl - zielony ubior. ja osobiscie lubie miec pod kolor, a przynajmniej utrzymany w tej samej tonacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Karol 1001 co masz do hondy, ....... :P O w pizdu! Sprzedaje SV i kupuje CBR! Aż mi się mokro zrobiło jak przeczytałem ten post, nigdy bym nie podejrzewał, że Chonda taka fajna jest ;) ;)To są tzw. ŻARTY wynikające z tzw. POCZUCIA HUMORU ;) Foksika znam to moge sobie z niego jaja porobić :notworthy: A Turek to już chyba ma wrodzoną hondofobię :) Widać, że za rzadko czytasz forum po prostu. A co do gorszości SV to hmmm... nie masz czasem gaźników do wyregulowania? :lalag: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi