Skocz do zawartości

...:::RYBNIK I OKOLICE:::...

Browar
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Browar napisał:

Mianowicie co Wy na to aby się przejechac z dwa tygodnie (weekend 25-27.05) do Pekelnych Dolów do Czech :biggrin: :buttrock: :buttrock: :buttrock: ???

Czekam na propozycje :flesje:

A co tam jest w Pekelnych Dołach... jeszcze nei wiem jak mi się sesja ułoży :(, jak free to można by się tam przemieścić!!!

PZDR

.

.

.

o ja cie nie mogę :clap: jedziemy tam, :crossy: zlukałem na netku i mnie się podoba i wszyscy piwo walili :P daleko to jest?

Edytowane przez Ynciol

Pekelne Doły...hmmm....byłem raz i chętnie znów bym się wybrał :icon_eek:

Ale, jako że tydzień poźniej zamierzam jechać za naszą wschodnią granicę, to tym razem wyjazd sobie odpuszczę. No, chyba że wcześniej trafię przynajmniej 5-tkę w Totka :biggrin:

No kurde szkoda ze Draco i Violet nie możecie :clap: .. ale w sumie narazie jest tylko luźna propozycja :clap: mamy blisko / jest tam ponoć zajefajnie / można sie przejechać. Zobaczymy jak sie prawy potoczą.

Póki co w tym tygodniu JUWENALIA :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :) :wink:

no witam wszystkich Rybniczaninow i Czarnogórzaninów :(

Dzieki Browar ze temat zreanimowales ...

Kurde dioblik Ty chopie jeszcze zyjesz ? ...myslalem ze cie te funty juz tam pożarly :icon_twisted:

Tez w Uk mialem zx-7r nie zle sie po winklach tym smigalo :icon_mrgreen:

A do Piekielnych Dolow to z checią sie wybiore jak mi szfy na mordzie pościągają. Moze uda sie kogos namówic ze slaskiego forum na wypad

Milosz RR pamietaj o przywiezieniu kielbasy na grilla :icon_razz:

Pozdrawiam

Edytowane przez manon

Browar napisał:

...mamy blisko

heh cofam swoje slowa ... hehe nie wiem jak to sprawdzalem .. ale początkowo wyszlo mi ze niby niecale 100 km z Rybnika .. ale po glębszych oględzinach .. okazalo sie, że to 400 km :buttrock: :buttrock: :biggrin: :biggrin: do Pekelnych Dolów :( więc juz grubszy wypad :) ale propozycja ciągle do rozważenia :icon_mrgreen:

Browar, jakbyś tyle nie pił, to by Ci i wyliczenia od początku dobrze wyszły :cool:

Co do wyjazdu, to może bliżej wakacji uda nam się coś ustalić, zwłaszcza studentom z naszego grona. Pozdrawiam i do piątku (o ile pogoda dopisze)!

Sam jestem "studentem" i mam wakacje okrągly rok :biggrin: ;) :flesje:

a tak btw. zakladam firme uslugową "Profesjonalne okrajanie planów zajęć do indywidualnych potrzeb" :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock:

Browar, mam mały dysonans poznawczy... Jesteś studentem, to dlaczego tak wcześnie wstajesz? Pisanie postów bladym świtem... Chyba, że dopiero kładziesz się spać :D Już się nie mogę doczekać jutra! Trzymajcie kciuki rano - po raz 3 zdaję na kat. Be

kenji napisał:

Witam mieszkańców Rybnika, to u Was jest ten warsztat? http://olskullcustoms.com/

Ano u sąsiada ( Łysy ) gdzie nasze sprzęty czasem dajemy do zrobienia. A Zbychu ma słabą pamięć bo mu o tym wspominałem, że Jankowicka jest bogato reprezentowana przez motocyklistów ( 9 osób na 100 metrowym odcinku i dwa prywatne warsztaty ).

Łosz kurde czas sie zabrać za poznanie wlasnego miasto :eek:

Fioletowa - celem wyjaśnienia ... ja jestem "studentem" pasywnym .... tzn. studiuje dziennie, ale na studiach bylem ostatni raz prawie rok temu, a mam wszystko pozaliczane :biggrin: a wczesna pora pisania postów... cóż żeby mieć co do baku wlać trzeba pracować ;)

Trzymam Kciukasy za Twoją Kategorie BLEEE ;) :) :icon_mrgreen: :smile:

aaaaaaaaaa

no i co do Dzisiejszych Juwenalii to może wstępnie sie zgadamy jakoś ?? Ja bym proponowal o 18 pod Ratuszem ... Ci co dadzą rade to niech sie zjawią a reszta na telefon.

Pozdrawiam!! :buttrock: :flesje: