Ynciol Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) Mianowicie co Wy na to aby się przejechac z dwa tygodnie (weekend 25-27.05) do Pekelnych Dolów do Czech :biggrin: :buttrock: :buttrock: :buttrock: ??? Czekam na propozycje :flesje: A co tam jest w Pekelnych Dołach... jeszcze nei wiem jak mi się sesja ułoży :(, jak free to można by się tam przemieścić!!! PZDR...o ja cie nie mogę :clap: jedziemy tam, :crossy: zlukałem na netku i mnie się podoba i wszyscy piwo walili :P daleko to jest? Edytowane 14 Maja 2007 przez Ynciol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Pekelne Doły...hmmm....byłem raz i chętnie znów bym się wybrał :icon_eek: Ale, jako że tydzień poźniej zamierzam jechać za naszą wschodnią granicę, to tym razem wyjazd sobie odpuszczę. No, chyba że wcześniej trafię przynajmniej 5-tkę w Totka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 No kurde szkoda ze Draco i Violet nie możecie :clap: .. ale w sumie narazie jest tylko luźna propozycja :clap: mamy blisko / jest tam ponoć zajefajnie / można sie przejechać. Zobaczymy jak sie prawy potoczą. Póki co w tym tygodniu JUWENALIA :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manon Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) no witam wszystkich Rybniczaninow i Czarnogórzaninów :( Dzieki Browar ze temat zreanimowales ... Kurde dioblik Ty chopie jeszcze zyjesz ? ...myslalem ze cie te funty juz tam pożarly :icon_twisted: Tez w Uk mialem zx-7r nie zle sie po winklach tym smigalo :icon_mrgreen: A do Piekielnych Dolow to z checią sie wybiore jak mi szfy na mordzie pościągają. Moze uda sie kogos namówic ze slaskiego forum na wypadMilosz RR pamietaj o przywiezieniu kielbasy na grilla :icon_razz: Pozdrawiam Edytowane 15 Maja 2007 przez manon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Manon stąd to kiełbasy neichcesz uwierz mi :icon_mrgreen: Chyba że lubisz grysik w kiszce :banghead: No już niedługo chłopaki (i szanowne panie) jeszcze pośmigami i piwko sie wypije :wink: Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 ...mamy blisko heh cofam swoje slowa ... hehe nie wiem jak to sprawdzalem .. ale początkowo wyszlo mi ze niby niecale 100 km z Rybnika .. ale po glębszych oględzinach .. okazalo sie, że to 400 km :buttrock: :buttrock: :biggrin: :biggrin: do Pekelnych Dolów :( więc juz grubszy wypad :) ale propozycja ciągle do rozważenia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Browar, jakbyś tyle nie pił, to by Ci i wyliczenia od początku dobrze wyszły :cool: Co do wyjazdu, to może bliżej wakacji uda nam się coś ustalić, zwłaszcza studentom z naszego grona. Pozdrawiam i do piątku (o ile pogoda dopisze)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Sam jestem "studentem" i mam wakacje okrągly rok :biggrin: ;) :flesje: a tak btw. zakladam firme uslugową "Profesjonalne okrajanie planów zajęć do indywidualnych potrzeb" :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Browar, mam mały dysonans poznawczy... Jesteś studentem, to dlaczego tak wcześnie wstajesz? Pisanie postów bladym świtem... Chyba, że dopiero kładziesz się spać :D Już się nie mogę doczekać jutra! Trzymajcie kciuki rano - po raz 3 zdaję na kat. Be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Witam mieszkańców Rybnika, to u Was jest ten warsztat? http://olskullcustoms.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Czolem! No u nas, choc pierwsze slysze :icon_mrgreen:. Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 kenji u mnie na ulicy to w sumie sąsiad. Zaraz pod obwodnica :icon_mrgreen: Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 no to niech mnie piorun trzaśnie jak się tam u Was nie pojawie kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikodem Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Witam mieszkańców Rybnika, to u Was jest ten warsztat? http://olskullcustoms.com/Ano u sąsiada ( Łysy ) gdzie nasze sprzęty czasem dajemy do zrobienia. A Zbychu ma słabą pamięć bo mu o tym wspominałem, że Jankowicka jest bogato reprezentowana przez motocyklistów ( 9 osób na 100 metrowym odcinku i dwa prywatne warsztaty ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Łosz kurde czas sie zabrać za poznanie wlasnego miasto :eek: Fioletowa - celem wyjaśnienia ... ja jestem "studentem" pasywnym .... tzn. studiuje dziennie, ale na studiach bylem ostatni raz prawie rok temu, a mam wszystko pozaliczane :biggrin: a wczesna pora pisania postów... cóż żeby mieć co do baku wlać trzeba pracować ;) Trzymam Kciukasy za Twoją Kategorie BLEEE ;) :) :icon_mrgreen: :smile: aaaaaaaaaa no i co do Dzisiejszych Juwenalii to może wstępnie sie zgadamy jakoś ?? Ja bym proponowal o 18 pod Ratuszem ... Ci co dadzą rade to niech sie zjawią a reszta na telefon. Pozdrawiam!! :buttrock: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi